skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Lige ved og næsten… Nu gælder det Aalborg!

Desværre blev EM-festen ikke fuldendt med danske briller, men hold op, hvor blev vi alligevel forkælet med 14 dages håndboldfest på dansk grund og en præstation i absolut verdensklasse fra Frankrig i aftenens finale. Den præstation må vi simpelthen bare tage hatten af for!

Nu skal vi igen fokusere på Aalborg Håndbold! På onsdag starter vi i Skanderborg, og fredag tager vi imod Tvis og kickstarter en fantastisk februar med masser af spændende kampe. Den største af disse spilles utvivlsomt den 23. februar i Sporthalle Hamburg, når HSV Handball byder velkommen til Champions League brag! Forhåbentligt er det ikke den kamp, der skal afgøre vores CL-skæbne, men det kunne stadig være stort at tage point mod spillere som danske Lindberg, Toft og Cleverly men særligt naturligvis EM-profiler som Cañellas og Duvnjak – verdens bedste håndboldspiller!

Vi har allerede fyldt den første bus til kampen, og vi er KUN 15 tilmeldinger fra at kunne sende 2 busser med Aalborg-fans til dette brag af en håndboldkamp. Har du ikke tilmeldt dig endnu? Så skynd dig ind på www.aahs.dk/busture og gøre det med det samme! For medlemmer koster turen kun 400 kr., mens ikke-medlemmer må af med 460 kr. Der er mulighed for at bestille såvel morgenmad som frokost og aftensmad til busturen (læs linket for mere info). Sidste frist for at tilmelde sig turen er den 9. februar, men pladserne ryger efter først-til-mølle!

Vi håber at se dig i bussen til Hamborg og naturligvis i Gigantium på fredag mod Tvis, når vi bl.a. præsenterer navnet på vores giraf :-)

Back To Top