skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Årets julefrokost

Så kan vi invitere jer til årets julefrokost, der finder sted næste søndag på O’Learys i Jomfru Ane Gade. På grund af ekstraordinær travlhed (der er vist en del øl-glade nordmænd og islændinge i Aalborg) har O’Learys desværre ikke haft mulighed for at lave så meget specielt til os i år – vi håber fortsat på at kunne få et tilbud på en “menu” bestående af en hovedret og dessert til billig pris. Desværre kan vi ikke love dette endnu, men tilgengæld ville vi have invitationen ud :-)

Arrangementet finder sted kl. 17.30, og der vil således være mulighed for at få lidt godt at spise, mens vi nyder to af kampene fra mellemrundens Gruppe 2, hvor hold som blandt andet Frankrig, Kroatien og forhåbentligt Sverige er på banen! Det bliver helt sikkert to fantastiske kampe ligegyldigt, hvem der mødes, og dermed er der lagt op til en fed håndboldaften.

For at kunne give O’Learys besked (og forhåbentligt give ekstra god grund til at give os et menu-tilbud) vil vi gerne have din tilmelding så hurtigt som muligt. Derfor bedes du sende en e-mail til os på info@aahs.dk senest onsdag den 15. januar :-)

Vi håber hurtigst muligt at kunne glæde jer med beskeden om et særligt menu-tilbud, men indtil da kan I se hele menukortet her: http://www.olearys.dk/aalborg/menu/mainmenu.

Vi håber, at vi ses til endnu en super håndboldaften med Aalborg Håndbold Support og vores mange medlemmer :-)

 

Back To Top