skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Info om julefrokost og udebaneture

Inden vi fortaber os i det forestående EM, der spilles her i Danmark, så har vi lige nogle informationer til jer omkring vores årlige julefrokost og en lille reminder om to udebaneture i de kommende måneder :-)

Vi har arbejdet på at finde den rette dato for vores årlige julefrokost, der som regel er blevet afholdt i forbindelse med en dansk slutrundekamp her i januar. P.t. mangler vi lige det sidste omkring priser og endelig lokalitet, men vi arbejder på, at julefrokosten afholdes den søndag den 19. januar på O’Learys i Jomfru Ane Gade.

Den hurtige fan vil vide, at Danmark ikke spiller her, men til gengæld spilles første kampe i mellemrunden i den anden gruppe, og vi får derfor – forhåbentligt – mulighed for at se blandt andet Johan Sjöstrand og Johan Jakobsson fra Sverige. Julefrokosten vil formentligt blive afholdt fra midten af eftermiddagen til vi har set aftenens hovedkamp.

Vi håber at se jer til vores julefrokost, der altid plejer at være hyggelig. Vi forventer at kunne sende det sidste info de nærmeste dage, men nu kan I sætte krydset i kalenderen, da tilmeldingsfristen desværre bliver lidt kort.

To udeture er klar – er du tilmeldt?

Den 29. januar skyder vi 2. del af sæsonen i gang med en udekamp mod Skanderborg! Til denne kamp arrangerer vi kør-selv-tur, dvs., at vi sælger billetter og for så vidt muligt sørger for at sætte folk sammen i biler, så vi får så mange afsted som muligt. Vi gør opmærksom på, at vi kun har et begrænset antal billetter til kampen, der fordeles efter først-til-mølle.

En lille måned senere venter så den første rigtigt store kamp i 2014, når vi gæster HSV i Hamborg i Champions League gruppespillet. Det er måske ikke den kamp, hvor vi skal satse på at få de to resterende point, men kunne det ikke være utroligt sjovt at drille de forsvarende CL-mestre i egen hule? JO!

Ta’ med fanbussen ned og se Lindberg, Cleverly, Henrik Toft og de andre stjerner – kommer I alle med, så tager vi da også de 2 point med hjem! Turen koster 400 kr. for medlemmer for både bus og billetter – DET er billigt ;-)

Tilmeld dig turene til Skanderborg og Hamborg lige HER, før det er for sent!

Back To Top