skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Godt nytår!

Her på årets sidste dag vil vi først og fremmest benytte lejligheden til at ønske alle vores medlemmer et rigtigt godt nytår! Vi håber, at I alle kommer godt ind i det nye år :-)

Det er også tradition at se tilbage på det år, der er gået, og her kan vi kun være mere end tilfredse med tilbagesynet. Året startede med en skuffelse i form af Final 4 nederlaget mod Skjern Håndbold i semifinalen i Aarhus sidste februar, men siden da kiggede vi os ikke tilbage. Hverken på banen eller i fanklubben.

I 2013 er fanklubben blevet større end nogensinde før. Vi har fået flere medlemmer, gennemført flere og større busture og ikke mindst mærket en markant fremgang hvad angår stemningen til kampene – særligt er Gigantium kommet helt op at ringe! Det er fedt at se, og det er vi både glade for og stolte over. Tak for det! :-)

Men når vi ser tilbage på 2013, så er det naturligvis det danske mesterskab, der er det største minde. Den aften i Brøndby i maj er det skønneste minde, vi kunne forestille os. Den aften manifesterede vi vores plads, som Danmarks bedste hold og Danmarks bedste fans! En fantastisk aften, der kronede et fantastisk år.

Det bliver svært for 2014 at slå 2013, men hvorfor ikke forsøge? Vi kan sagtens vinde mesterskabet igen, og så er der den der Champions League. Vi har været utroligt tætte på at slå såvel Hamborg som Flensborg hjemme i Gigantium, men begge hold har snuppet de 2 point i de døende sekunder.  Lad os afslutte gruppespillet med endeligt at slå de tyskere, når vi besøger Hamborg den 23. februar 2014!

Som medlem kommer du med bussen til kampen for kun 400 kr. INKL. billet til hallen – det fåes ikke billigere. Så forkæl dig selv med denne lækkerbisken af en udebanetur og start det nye år med flere store håndboldoplevelser :-)

Læs mere og bestil din plads i bussen her: http://www.aahs.dk/busture.

Tilbage er der blot igen at ønske godt nytår til jer alle sammen!

Back To Top