skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Nu skal vi slå de tyskere!

Først en flot præstation men nederlag i Flensborg! Så et knebent nederlag mod Hamburg i Gigantium, og endeligt den uhørt spændende rutschebane-kamp mod Flensborg i går, der desværre også gav et nederlag. Tre kampe mod to af CL-favoritterne, som vi har fortjent mere end 0 point fra. Derfor skal det være, når vi gæster Hamborg i februar! Vi har fortjent point mod de tyske giganter, selvom det bliver en utroligt svær opgave :-)

Vi ved, at turen er langt ude i fremtiden, men omvendt er den også allerede meget efterspurgt og bestemt også en oplagt julegaveidé, så derfor sætter vi den til salg allerede nu. Kampen spilles den 23. februar (i skolernes vinterferie), og der er garanti for håndbold i verdensklasse i den nordtyske hansestad, når Hans Lindberg, Marcus Cleverly og Henrik Toft Hansen byder velkommen.

Turen koster kun 400,- inkl. entrebillet for medlemmer af AHS, mens ikke-medlemmer må betale 460 kr. Ligegyldigt hvad er det en super pris, og vi kan garantere en fantastisk bustur fra 06.45 morgen til hjemkomst omkring midnat.

Vil du tilmelde dig busturen, så kan dette gøres her: http://aahs.dk/busture/

 

Husk også…

  • Kør-selv-turen til Skive: Næste onsdag den 11. december er vi tilbage på udebane, når Skive lægger hal til, før de store udekampe mod Skjern og BSV. Vi arrangerer ikke bustur til kampen, men står for en kør-selv-tur, hvor vi sælger billetterne. Vi vil naturligvis også forsøge at fylde så mange biler som muligt og være behjælpelige med, at du får en plads. Læs også mere om denne tur på linket ovenfor.

  • Vores nye merchandise: fik du set det nye merchandise i går? Vi kan afsløre, at vores girafbamser allerede er tæt på udsolgt, så skal du have fat i den eksklusive Aalborg Håndbold Support maskot, så bør du være hurtigt ude. Den og vores andet merchandise kan købes til alle hjemmebanekampe :) Vil du se merchandise? Så hold øje med vores Instagram-profil, hvor du snart vil kunne se de nye tilføjelser ;-)
  • Hjemmekampen mod KIF Kolding: De lugter guldrevanche i det sydjydske eller sjællandske eller hvad man nu kan sige. Men det skal de ikke have, vel? Kom i Gigantium på lørdag og giv den FULD gas, så de kan mærke, at Gigantium fortsat er et uindtageligt fort i liga-sammenhæng. Genskaber vi stemningen fra i går, så kan vi med sikkerhed drive spillerne frem mod endnu en fantastisk kamp og sejr. Vi ses i Gigantium!
Back To Top