skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Nu’ det jul…

… i hvert fald næsten!

Det vil vi gerne sætte fokus på med denne lille julestatus, hvor vi lige kommer ind på, hvordan Aalborg Håndbold Support kan forsøde din jul i år :-)

Nyt merchandise

Vi har fået helt nyt merchandise, der bør ligge under enhver Aalborg Håndbold fans juletræ i år! Hvad siger du eksempelvis til verdens sødeste Giraf-bamse iført AHS-trøje? Et sikkert hit hos de små, mens de voksne kan nyde en kop varm Glögg af vores nye, flotte AHS-krus :-)

December byder også på to vilde udebaneture, hvortil vi kan tilbyde et nyt rejsesæt, der gør din bustur mere behagelig samt vores helt egne klaphænder til kun 10 kr.!

Se alle priserne og ikke mindst de flotte nye produkter i Gigantium allerede fra Flensborg-kampen den 1. december :-)

Juletilbud på Europa T-shirts

Så kan du samtidig også gøre brug af vores særlige december-tilbud på dette års unikke Fan T-shirt, der både fejrer vores Champions League deltagelse og sidste års mesterskab! Hvis du ikke allerede har købt denne t-shirt, så bliver du nødt til at købe den nu!

Frem til og med den 26. december kan den blive din for kun 25 kr.! (Vi tager forbehold for udsolgte størrelser)

Årets bedste adventsgave!

Vi bliver allerede rigtigt mange i bussen til hhv. Skjern og BSV den 14. og 21. december, men det er ikke for sent at tilmelde sig turene til disse spændende kampe endnu :-)

Allerede den 14. venter Skjern i egen hule, og mon ikke de er ret så hævntørstige efter en alt andet end “hyggelig” aften i Gigantium forleden! Kjelling og BSV vil helt sikkert også gøre alt for at modbevise fyrede Claus Uhrenholdts udtalelser om truppens præstationer, når vi gæster dem i Aarhus den 21. december. Så har du ikke allerede tilmeldt dig disse ture, så er det nu det gælder!

Skal du med på dem begge to, så giver vi den ene bustur, så du kun betaler 125 kr. + billetpriser for at komme med på begge busture! (Dette tilbud gælder kun medlemmer)

Læs mere om busturene her.

Giv en hjælpende hånd med

Vi er der altid for hinanden i julen, og i Aalborg Håndbold Support kan vi også altid bruge hjælp fra vores medlemmer. Vi har anskaffet os de fire nye flag, der sammen med det store banner sikkert kommer til at kræve noget hjælp til hjemmekampene en gang imellem – her er vi allerede glade for at se jer være klar til at hjælpe. Det er skønt!

Udenfor banen kan vi dog også bruge jeres hjælp :-) Således søger vi stadig medlemmer, der vil give en hjælpende hånd med i stemningsudvalget og sponsorudvalget. Var det noget for dig, så tag fat i os på info@aahs.dk :-)

Sidst men ikke mindst…

…vil vi gerne minde dig om vores medlemsfordele. Står du eksempelvis lige og mangler en adventsgave eller pakkespilsgave, så var en billet til Gigantium Svømmehal måske lige sagen! Læs meget mere om vores forskellige fordele her: http://aahs.dk/om-fanklubben/medlemsfordele/

Til slut er der blot at sige, at vi glæder os til at se jer i Gigantium i løbet af december og allerede i morgen mod Flensborg kræver det FULD opbakning i et totalt udsolgt Gigantium med besøg af ca. 300 larmende Flensborg-fans. Det bliver vildt og det bliver helt fantastisk!

Vi ses i Gigantium :-)

 

Back To Top