skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Interview med Jesper Jensen, cheftræner fra 1. juli 2014

Som de fleste allerede er bekendte med, bliver Jesper Jensen – den tidl. storspiller fra Skjern og EM guldmedaljevinder med Danmark i 2008 – cheftræner i Aalborg Håndbold fra 1. juli 2014. Da han snart skal lede vores tropper i kamp, sammen med Steffan Madsen, som bliver assistent, har vi fået lov at snakke med Jesper i 5 minutter. Vi talte sammen kort inden Skjern-kampen onsdag aften.

 

 

Hej Jesper, og velkommen til Aalborg! Jeg er nødt til at starte med at spørge: Hvorfor skulle det være Aalborg?

Jesper: Det var da jeg fik et rigtig godt bud. Jeg var egentlig indstillet på at blive i Vejen i 1-2-3 år mere, for jeg synes jeg har en rigtig fed klub dernede og en god trup at arbejde med, men da Jan Larsen ringede kunne jeg godt se, at det var jo en mega spændende udfording for mig. Så var der ikke rigtig så meget tvivl for mig. Så skulle jeg bare have det til at gå op med familien ift. at bo i Esbjerg, men det har vi fundet en rigtig god løsning på, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en rigtig god tid heroppe i Aalborg.

Jan Larsen har sagt, at han gerne vil have en ung, relativt uerfaren og meget energisk træner. Hvordan passer det på dig?

Jesper: Det passer vist meget spot on! Det er det her, som jeg vil, og det signalerer jeg også ved at acceptere at bo i Esbjerg men arbejde i Aalborg. Så jeg har alle de forudsætninger som Jan mener der skal til ift. at være en god træner, i hvert fald ift. at være ung og ikke have så meget erfaring, og energien kommer jeg med masser af, så jeg glæder mig rigtig meget!

Hvad tænker du om, at du fra næste sæson skal træne spillere, som du selv spillede både med og mod for bare et år siden?

Jesper: Det tager jeg stille og roligt. Jeg er helt overbevist om, at jeg har en personlighed og en karakter som gør, at jeg sagtens kan administrere det. Det er selvfølgelig sjovt at have spillet mod både Håvard og Ole og hvem man måske kommer til at træne, men mere er der ikke i det. Jeg kan da også huske, at jeg har haft et par ture med Håvard inde på banen, så det skal nok blive sjovt.

Vi ved allerede nu, at der til næste sæson er en del spillere som forlader Aalborg. Er det noget du allerede har gjort dig tanker om, eller får det lov at til at ligge lidt endnu?

Jesper: Nej nej, det er startet den process. Vi, Stefan, Jan og jeg, er begyndt at snakke om hvordan man kan strikke tingene sammen. I Aalborg har man ikke den største pose penge ift. de andre klubber, så vi skal købe ind med omhu, og det synes jeg Jan tidligere har været rigtig dygtig til. Vi kigger på, hvad vi godt kunne tænke os, og så ser vi på hvad mulighederne er ud fra det.

Os i fanklubben forventer naturligvis, at du lægger lige så stærkt ud, som vores nuværende træner gjorde da han startede, og vi forventer guld første sæson sammen med dig! Hvad tænker du om det?

Jesper: Jamen det kunne da være dejligt! Jeg var med til at fejre det sammen med  Nikolaj nede på Mallorca. Det var i hvert fald en god fest de havde dernede, så det kunne være fedt at være med til. Men altså, det er ikke sikkert man skal sætte næsen op efter det første år, men vi går under alle omstændigheder efter det.

Her til sidst — dette bliver sendt ud til alle medlemmer af fanklubben. Er der noget du vil sige på falderebet? 

Jesper: Jeg synes I skal blive ved med at støtte lige så godt om det, som I gør allerede nu, så vi forhåbentlig kan få lov til at spille Champions Leauge næste år. Det har været en rigtig god oplevelse.

Og så til aller sidst — jeg skulle hilse fra vores formand og sige, at du stadig skylder os 100 kroner i TIFO-indsamlingen…. ?

Jesper: Haha ja, det er rigtigt, det påstår I. Der må man vist bare sige, at jeg blev taget med bukserne nede!

 

Om de penge nogensinde kommer, må for nu stå hen i det uvisse… Med de ord sluttede interviewet. Herfra er der vist bare at sige: Vi glæder os!

Husk at tilmelde jer Skjern-turen i december, så vi (endnu engang) kan vise Jesper, hvordan man spiller håndbold i Aalborg!

Back To Top