skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Årets BEDSTE adventsgave!

Vi er tidligt ude med den oplagte adventsgave-idé til alle rigtige Aalborg Håndbold fans. Det er vi, fordi vi ganske enkelt ikke kan vente med at fortælle jer om vores juletilbud i år:

Du får to busture til én busturs pris!

Samtidig er det ikke til “små” kampe men til de to storkampe mod hhv. Skjern Håndbold den 14. december og BSV den 21. december. Hver bustur koster 125 kr. eks. billetter, men hvis du tager med på begge ture, så bliver i julehumør og giver altså den ene af turene til dig :-)

Er du allerede overbevist om, at du skal med os på to herlige juleture? Så tilmeld dig det samlede tilbud her: http://aahs.dk/busture/ – tilbuddet gælder indtil den 8. december!

Den 14. december gælder det et gensyn med hjemvendte Daniel Svensson, der sammen med Møllgaard, Klitgaard og co. helt sikkert vil byde os op til noget af en dans om juletræet. Vi ved dog, at vi kan dominere Skjern Bank Arena, og så kan vi sagtens tage den største gave med hjem – nemlig to vigtige point!

Turen koster 125 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer, mens entrebilletten koster 135 kr.

Afgang fra Aalborg er kl. 14.20, kampstart 17.10 og forventet hjemkomst igen kl. 22.00

Sidste frist for tilmelding til denne kamp er den 8. december, men du bør sikre dig din plads i bussen allerede nu lige her: http://aahs.dk/busture/

Få dage før jul, den 21. december, er det så Kristian Kjelling der byder os velkommen i Aarhus, hvor BSV skal forsøge at tage en stor skalp efter et meget skuffende efterår indtil videre. Kampen er flyttet til Aarhus, hvorfor begge hold sådan set er lidt på udebane. Skal vi ikke udnytte dette og give drengene hjemmebane i Aarhus?

Turen koster 125 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer, mens entrebilletten koster 125 kr.

Afgang fra Aalborg er kl. 17.00, kampstart 19.30 og forventet hjemkomst igen kl. 23.30

Turen er årets juletur, og vi giver således julegaver til de første 70 tilmeldte til busturen. Tøv derfor ikke med at tilmelde dig her: http://aahs.dk/busture/ – sidste frist for tilmelding er den 12. december!

Vi glæder os til at se dig på to helt fantastiske julebusture med Aalborg Håndbold Support!

Back To Top