skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Tusind tak for en vellykket generalforsamling

Vi har nu efterhånden fået tid til at evaluere og få styr på diverse papirarbejde oven på en rigtigt vellykket generalforsamling i går. Vi vil gerne starte med at takke alle fremmødte for den store støtte til arrangementet og rosen for vores arbejde.

Dagen startede jo med et spændende pre-season arrangement, hvor første gæster var Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, der – efter en humoristisk start med kortvarigt fokus på den dårlige sæsonstart –  gav et mere dybdegående indblik i deres forventninger til den nuværende trup og naturligvis den kommende sæson. Mange spændende input, der blev krydret med meget interessante tanker om deres måde at agere som trænere – både før, under og efter kampene.

GF_2013_7

 

Herefter tog direktør Jan Larsen over, og i sin vanlige stil, så talte han vidt og bredt om alt fra processen omkring sammensætningen af sin trup til de mange ambitioner, som klubben har. Jan talte desuden om den passion, der driver ikke bare ham selv, men alle omkring klubben til at ville vinde mesterskabet igen så hurtigt som muligt. Også Jan grinte dog lidt af sæsonstarten – som han sagde, så skulle han måske revurdere sine drømme om at slå Hamborg i Champions League, når HC Midtjylland er mere end vi kan klare.

GF_2013_3

 

Sidst men ikke mindst var der også besøg fra spillertruppen, hvor Ole Erevik og Mads Mensah Larsen gav et humørfyldt oplæg. Vi fik blandt andet hørt om alle Oles ritualer (eller ‘vaner’ – det lød bedre mente de), samt den store mentale forberedelse, man har som målmand forinden den psykiske duel med skytterne. En duel, som Mads ikke rigtigt kunne nikke genkendende til. “Hvis jeg bare skyder mit bedste, så tager målmanden den ikke alligevel – ligegyldigt hvor meget han har læst mig”.

 

GF_2013_2

 

Før vi gik i gang med den formelle del med selve generalforsamlingen, nød vi alle en lækker buffet primært bestående af hjemmelavet mad fra formand Tina Østergaards køkken. Vi vil tillade os at påstå, at det var jeres egen skyld, hvis I gik sultne hjem…

Selve generalforsamlingen forløb i rekordfart og tog vel næppe mere end 10-15 minutter. Hvis bare spillerne var lige så effektive som os, hva? Referat fra generalforsamlingen kan hentes her: Referat_Generalforsamling_AaHS_290813

Efter generalforsamlingen præsenterede vi fire nye samarbejdspartnere: NordjyskBilpleje.dk, Guldbageren Vejgård, NKA-Photo.com samt Meebox.

For at lette arbejdstrykket på bestyrelsen blev der også introduceret to nye udvalg:

Anders Eiler præsenterede oplæg til vores nye sponsorudvalg – læs meget mere her: Sponsorkoncept

Nicolai Kjærsgaard Andersen præsenterede det nye stemningsudvalg – læs meget mere her: Stemningsudvalg_koncept

Sidst men ikke mindst præsenterede vi også en ny mulighed for at støtte Aalborg Håndbold Support økonomisk. Således skal vi i denne sæson hjælpe yderligere i Gigantium før kampene. Gennem arbejde i Caféen og VIP’en fra vores medlemmer tjenner vi penge til fanklubben. Zita Randers Jensen fremlagde de grundlæggende retningslinjer for dette arbejde. Vi fremsender snarest mulig yderligere information herom.

Back To Top