skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Sæsonstart i Brøndby – gentager vi succesen?

Tror du, at de husker sidst vi var på besøg ovre i Brøndby? Mon ikke de gør, men ellers så får vi rig mulighed for at minde dem om det, når vi kickstarter den nye sæson med et BRAG af en kamp mod KIF Kolding København!! De er med sikkerhed helt tændt efter at hævne sig oven på det svigende 11-målsnederlag i sidste års finaler. Det bliver en hård, brutal og intens kamp, som du ganske enkelt ikke må gå glip af!

Kasper Hvidt og co. byder inden for i manegen, hvor vi for første gang kan følge de nye Aalborg stjerner i liga-aktion. Kan de gentage succesen fra de sidste to besøg i Brøndby? Vær med til at gentage festen fra finalerne, når Aalborg Håndbold Support igen indtager Trefor Arena Brøndby og maler den rød :-) Tilmeld dig busturen HER!!

OBS! Turen gennemføres kun ved fyldt bus!

Pris for busturen:
Medlem: 350,-
Ikke medlem: 400,- kr.
Entre billetter, Voksen: 100,-
Entre billetter, Børn u/12 år/pensionist: 90,- kr.

Afgang fra Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 08.00
Kamp start kl. 14.30
Ankomst til Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 22.30

Sidste frist for tilmelding: 22 aug. 2013

Tilmeld dig busturen her.

Back To Top