skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

10.500 tilskuere til træningskamp mod Kiel – bliv en af dem!

Fredag den 16. august tager de forsvarende tyske mestre fra THW Kiel imod vores egne forsvarende DANSKE MESTRE! Så bliver årets første udebanetur vist ikke meget bedre. Og så alligevel…

…Foruden vores træningskamp mod THW Kiel, der jo blandt andet også præsentere Johan Sjöstrand og Rasmus Lauge inden kampen, så tager Kiel også afsked med Marcus Ahlm efter kampen. Det sker med en særlig opvisningskamp mellem et hold udvalgt af Marcus Ahlm mod THW Kiels nuværende Bundesligastjerner. På Marchus Ahlms hold er der blandt andet svenske legender som Stefan Lövgren og Magnus Wislander samt vores egen Nikolaj Jacobsen.

Du får naturligvis begge kampe med, når vi sætter kursen mod Kiel, hvor hallen i øvrigt allerede er totalt udsolgt! Vi har sikret os 30 billetter blandt de 10.500, der i alt er solgt til, hvad der er meget mere end “bare” en træningskamp.

Ta’ med bussen for en samlet pris af 600 kr. inkl. billet og stop ved grænsen. Tilmeld dig HER.

Programmet for dagen er som følger:

Afgang Gigantium: 11.30
Grænsehandel: Ca. 15.45
THW Kiel – Aalborg Håndbold: kl. 18.30
THW Kiel – Team Marcus 3-13: kl. 20.00
Afgang Kiel: ca. kl. 22.00
Hjemkomst Gigantium: ca. 02.30

Du kan altså komme med på denne tur, der sikrer en håndboldoplevelse udover det sædvanlige for kun 600 kr.! Den perfekte “forlængelse” af sommerferien. Så sæt kryds i kalenderen den 16. august og spørg om fri, så du kan tilmelde dig denne tur og skyde gang i den nye sæson med maner.

Sidste frist for tilmelding: 30. juli 2013

Tilmeld dig HER.

Back To Top