skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Skal vi tage én fest mere?

For en uge siden havde vi travlt med at fejre guldet! Mens spillerne har “slappet af” på Mallorca og klubben såvel som fans har nydt guldet, så har vi i Aalborg Håndbold Support ikke holdt helt fri endnu. Vi synes nemlig, at vi lige skal snuppe én fest mere. Vil du med?

Vores årlige afslutningsfest kommer i år til at stå i guldets tegn med et festligt program, hvor vi endnu en gang får fejret den flotte DM triumf!

Festen afholdes lørdag den 15. juni kl. 14-22 i Gigantium, hvor vi har fået lov til at byde jer velkommen inden for i spillernes afslapningsrum. Her har vi lavet et festligt program, der blandt andet byder på kaffe/kage, gensyn med DM-finalerne, god mad og en stor GULD-quiz.

Prisen er 140 kr. pr. person inkl.:

Kaffe/The
Kage
Pålægskagemand fra slagter – hertil salat
Dessert
Øl/Vand

Tilmelding skal ske til info@aahs.dk senest den 11. juni kl. 20.00.

OBS! Grundet lokalets størrelse har vi kun plads til et begrænset antal deltagere til festen :-)

Back To Top