skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Opdateret: GRATIS busser = ALLE mand til DM-Finale i Brøndby!

SENESTE NYT: Ejer af Aalborg Håndbold Eigild B. Christensen vil have ALLE mand til Brøndby for at støtte spillerne i den anden finale mod KIF Kolding København. Derfor har han besluttet at betale ALLE de busser, som fanklubben kan fylde med fans og køre til København. Du skal derfor KUN betale for entrebilletten på 170,-, hvis du vil overvære den største kamp i klubbens historie! Der er ingen undskyldninger for ikke at tage med :-)

Så lykkedes det! Vi er i DM-finalen og her venter KIF Kolding København i en gentagelse af guld-finalen fra 2010, selvom der er tale om to nye udgaver af holdene. Da KIF vandt grundspillet, så spiller vi første finale i Gigantium Isarena den 18. maj kl. 17.15 – den altafgørende finale skal derfor spilles på udebane i TREFOR Arena Brøndby. Den lange bustur en søndag eftermiddag/aften skal dog ikke holde os fra at tage af sted til den største kamp i Aalborg Håndbolds historie, og det skal heller ikke afskrække dig!

Vores seneste besøg hos Kolding i Brøndby endte med en sikker sejr i slutspilsgruppens sidste kamp, så det er uden tvivl et revanchetørstigt KIF-mandskab, der venter på deres ”hjemmebane” i Brøndby, hvor stemningen ikke kommer i nærheden af den, vi alle husker fra Kolding. Derfor kan vi med den rette gejst på banen og en bus eller to med vilde fans fra ”Helvede i Nord” helt sikkert overtage hallen!

Skal du være med til at sikre klubbens første DM-guld og endnu en dejlig sejr over Spellerberg, Hvidt, Boldsen og de andre? Så tag med på vores bustur til den anden DM-finale – prisen kan ikke gøres billigere:

Bus (gratis) inkl. entrebillet: 170,- kr.

(OBS! Billetterne er bag mål. Billetter i løssalg købes også hos os enten via linket forneden eller ved at skrive til info@aahs.dk.)

Sidste frist for tilmelding: 16. maj. 2013

Tilmeld dig her.

Afgang fra Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 14.30
Kamp start kl. 20.15
Ankomst til Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 04.00

Vi SKAL have guldet til Aalborg! Det kræver ALLE mand til Brøndby – det bliver vildt! :-)

Back To Top