skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Er du klar til semifinalen?

Hejsa

2-måls nederlag mod Mors-Thy i første semifinale i torsdags! Der bliver brug for ALLES støtte, når anden semfinale spilles i Gigantium Isarena i morgen. Arenaen er udsolgt, men det hjælper os kun, hvis alle er med til at skabe en stemning. Så larm, råb, klap, pift og støt spillerne igennem alle 60 minutter! Sidder din sidekammerat og sover under kampen, så vis vejen og giv den hele armen. Det kræver ALLES opbakning, hvis Gigantium Isarena skal være et uindtageligt fort. DU gør forskellen.

Alt skal bruges, så har du et air horn eller lignende derhjemme, så tag det med. Brug det! Derudover skal vi skabe en rød mur, der omkranser banen, så husk en rød trøje, så vi tilskuere kan være med til at spille den afgørende rolle :-) (Er du ikke tilhænger af larm, så bør du nok medbringe ørepropper for i morgen bliver stemningen øredøvende infernalsk i “Helvede i Nord”!)

Ca. et halvt tusinde MTH-fans vil forsøge at gøre Gigantium til deres territorium. Skal de virkeligt have lov til det?? Spillerne er klar, Aalborg Håndbold Support er klar, er DU klar? Kig forbi vores fanbod inden kampen og bliv klar til at skabe stemning.

Vi SKAL vinde kampen med 3 mål eller mere (kun 2 mål, hvis de scorer 23 mål eller mindre), og der bliver fuld knald på Gigantium! Varm stemmerne op og vær parate til at give den FULD gas i morgen. KOM SÅ AALBORG!! :-)

Back To Top