skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Semifinalerne venter – tilmeld dig busturen nu!

Det står allerede klart, at vi skal spille semifinale efter vores sejr i SønderjyskE! Med sejren i aften er det dog endnu uvist, hvornår vi spiller i Aalborg og hvem vi møder, idet vi fortsat kan vinde gruppen!

Scenarierne for semifinalerne er:

Hvis vi vinder gruppen, så spiller vi på udebane torsdag den 9. maj kl. 13.30 eller 17.10 mod enten Aarhus eller Mors-Thy.

Hvis vi bliver 2’er, så spiller vi på udebane søndag den 12. maj kl. 13.30 eller 17.10 mod Skjern.

Da vi allerede nu har fået flere henvendelser på semifinalerne, så gør vi det nu muligt at tilmelde sig turene. Da vi ikke har modstanderen på plads eller datoen, så bliver der mulighed for at tilmelde sig busture begge dage! Vi beklager usikkerheden omkring dette, men på nuværende tidspunkt er det eneste måde, at tilmeldingen kan foregå – vi holder jer naturligvis opdateret løbende indtil semifinalerne er helt på plads!

aahs.dk/busture kan du derfor nu tilmelde dig to busture til semifinalerne: én til torsdag d. 9. maj og én til søndag d. 12. maj.

Møder vi Skjern, så kører vi fra Aalborg ca. 2 timer og 30 minutter før kampstart (13.30 eller 17.10). Møder vi Aarhus eller Mors, så kører vi fra Aalborg ca. 2 timer og 15 minutter før kampstart.

Priser for busture er:

Skjern 125 kr. + billet

Aarhus/Mors 100 kr. + billet

Ang. billetter til kampene, så har medlemmer af Aalborg Håndbold Support samt deltagere på busturene førsteret til disse. Så snart vi kender modstanderen, så melder vi noget ud om billetpriser – dette kan vi desværre ikke gøre endnu.

Vi gør opmærksom på, at din tilmelding naturligvis bliver slettet, såfremt du har tilmeldt dig en dag, hvor vi ikke skal spille. Ellers er tilmelding fortsat bindende som altid.

Back To Top