skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Ole Erevik er årets spiller!

Til aftenens kamp kunne vi kåre årets spiller i Aalborg Håndbold 2012/13! Det var jer medlemmer, der her på siden havde kåret spilleren, og det blev en sikker sejr for Ole Erevik, der vandt prisen for anden sæson i træk. Hele 50 procent af alle stemmer faldt på vores norske keeper, der blev meget glad for at modtage prisen og anerkendelsen! Vi takker Blomsterhallen i Hasserisgade for sponsorat af buketten, som Ole fik overrakt før aftenens kamp.

Med aftenens sejr og ditto til KIF Kolding, så bliver der tale om en kamp om 1. pladsen og en semifinale mod Aarhus eller Mors-Thy, når vi d. 4. maj spiller ude mod KIF Kolding i Brøndby. Vi arrangerer IKKE bustur, men husk, at du kan købe billet hos os under “Busture”.

Back To Top