skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Info om mulig tur til SønderjyskE

Efter vores helt igennem fantastiske start på slutspillet i går i Holstebro, så var der naturligvis stor stemning for en tur til SønderjyskE i fanbussen hjem fra kampen. Samtidig har Nikolaj Jacobsen i dag været ude at rose stemningen fra de tilrejsende Aalborg-fans! Derfor skal vi også til Sønderborg og bakke drengene op i jagten på en semifinaleplads. Dog spilles kampen en onsdag aften – helt præcis den 17. april kl. 19.00 i Sønderborg. Det er en lang tur på en almindelig onsdag, og derfor går vi med flere tanker omkring, hvordan en tur bedst muligt strikkes sammen.

Oprindeligt så gik vi 100 % efter at planlægge turen som kør-selv, hvor vi stod for billetkøb og så vidt muligt at fylde bilerne. Efter gårsdagens sejr overvejer du også, hvorvidt en bustur er interessant. Der er mulighed for at arrangere bustur i enten 8 personers minibus eller 35 personers bus. Prisen vil være 3-400 kroner + entrebillet med afgang fra Aalborg mellem 14 og 15. Jo flere deltagere, jo billigere vil turen naturligvis være.

Kort fortalt så vil vi gerne høre folks mening omkring deltagelse i turen, før vi planlægger yderligere. Er du interesseret i at deltage i en bustur til kampen under ovennævnte omstændigheder, så send os en e-mail på info@aahs.dk senest den 7. april. Du må også gerne skrive, hvis du er interesseret i en kør-selv-tur, og hvorvidt du kan lægge bil til. Derefter arbejder vi videre med turen ud fra jeres feedback. OBS! Det er ikke bindende at melde sin interesse for en bustur – tilmelding vil følge senere. Dette er udelukkende for at finde ud af, hvorvidt der er interesse for en bustur eller ej.

Vi glæder os til at høre fra jer, og så ses vi i Gigantium på lørdag kl. 19.00!

Back To Top