skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Jan Lennartsson: Vi vil vinde det hele!

Nu begynder det endelig! Det slutspil, som vi så længe har set frem til! Modsat sidste år, har vi i år point med over i slutspillet, hvor vi tager et enkelt point med til kampene imod KIF Kolding, Team Tvis Holstebro og SønderjyskE. Vi så vigtigheden af dette point sidste sæson – i år skal det lykkedes!

Op til kampene har vi talt med Jan Lennartsson, vores højre fløj, som har været med i mange sæsoner – blandt andet da vi vandt mesterskabet i 2009/2010 sæsonen.

Sidste år røg vi ud lige inden semifinalerne. Omkring holdets forventninger siger Jan:

“Vores egne forventninger er at vi skal i den semifinale! I år har vi point med i slutspillet, det betyder meget, det lærte vi sidste år. Vi skal levere varen nu, det er nu det tæller, det er nu vi skal vise os frem og det glæder vi os til! (…) Men jeg vil vinde! Det er derfor jeg spiller håndbold, og det er det jeg ønsker. Men der er mange ting i det. Vi er nødt til at fokusere på vores egen præstation!”.

I løbet af grundspillet har vi set masser flot håndbold, men ind imellem må vi nok også erkende, at det ikke altid har set lige kønt ud. Vi spurgte også Jan om, hvad de skal arbejde med, for at det lave bundniveau hæves:

“Vi arbejder med mange detaljer og finjusterer det sidste, så vi står sammen som et hold og hele maskineriet bare kører hele tiden. For at nå i en semifinale kræver det lige så godt målmandsspil som tidligere. Det kræver at forsvaret er endnu bedre end tidligere, og et angrebsspil som skal op på et højere niveau end tidligere.”

Som fanklub tror, håber og forventer vi selvfølgelig en plads i semifinalerne. Kigger man på den anden gruppe, er BSV og Skjern storfarvoritter til at gå videre herfra. Hvem af de to, vi helst vil møde, er dog slet ikke aktuelt for truppen endnu. Jan siger:

“Det har vi slet ikke haft i tankerne endnu. Det er fuldstændig ligemeget for mig. Vi skal sørge for vores nu, det er det, som der er fokus på!”

Endeligt – spørgsmålet som vi er nødt til at få svar på: Hvem vinder mesterskabet i år?

“Det gør vi!”

Det kan vi lide at høre! Vi siger tak til Jan, for at ville snakke med os. Husk, at første kamp i slutspillet er onsdag d. 27. marts i Holstebro mod Team Tvis Holstebro. Du kan stadig nå at tilmelde dig — KLIK HER for at sikre dig en plads i bussen nu.

 

KOM SÅ AALBORG!

Back To Top