skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Ekstremt vigtig start på slutspillet

Vi sluttede som nummer 4 i grundspillet lige foran Team Tvis, hvorfor vi har et point med over i slutspillet, mens de har 0 med over. Derfor er den første kamp i slutspillet måske i bund og grund den vigtigste, idet vi møder Tvis på udebane! Hvis vi vinder kampen, så er vi allerede 3 point foran Tvis, og ligger derfor godt til i slutspilsgruppen, mens et nederlag åbner det hele op!

Vær med til at sikre sejren i Gråkjær Arena, som altid er et svært sted at spille! Vi har været der to gange i denne sæson, og det har givet én sejr (i pokalen) og ét nederlag (i ligaen). Vi kan gøre forskellen på lægterne, så kickstart påsken med et brag af en håndboldkamp :-)

Ta’ med bussen for kun 150 kr. som medlem og 200 kr., hvis du ikke er medlem. Entrebilletten koster 100,- for voskne og 75,- for børn/pensionister.

Sidste frist for tilmelding er den 25. marts. Det er en kort frist, men det bør betænkningstiden også være. Denne kamp må du ganske enkelt ikke misse! Tilmeld dig busturen her: www.aahs.dk/busture.

Back To Top