skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Hvem er årets spiller i Aalborg Håndbold?

Med en uimponerende men alligevel sikker sejr over Skanderborg hjemme i Gigantium kom vi igennem grundspillet. Mens vi gør klar til slutspillet, så betyder dette også, at det er tid til, at vi skal finde årets spiller i Aalborg Håndbold i sæsonen 2012/2013.

Hvem er årets spiller i dine øjne? Er det Sjöstrand eller Erevik for deres konstant imponerende redningsprocenter? Morten Slundt for sine evigt stabile præstationer, eller Jacob Bagersted for sin kampvilje og attitude som anfører? Måske Håvard Tvedten eller Jan Lennartson har imponeret dig på fløjene? Eller skal Kjelling have æren i sin sidste sæson? Vores svenske skytter Johan Jakobsson og Tobias Aren har også leveret varen i mange kampe, mens Niclas Barud har kæmpet for hver en centimeter i både forsvar og angreb! Mads Mensah kom ind på holdet i sidste øjeblik, men har alligevel vist os sit tårnhøje potentiale – måske er han din årets spiller? Eller skal spillere som Martin Larsen eller Rene Antonsson belønnes for deres senior gennembrud i denne sæson? Endeligt hælder du måske i stedet til Rune Spliid, Jeppe Green eller Nicolaj Lund, der ikke har fået meget spilletid, men altid har været klar med gejst og vilje, når de har fået chancen?

Mulighederne er mange og valget er 100 % jeres!

Alle medlemmer har én stemme i afstemningen, der løber frem til den 19. april 2013! Du afgiver din stemme på vores hjemmeside eller ved at klikke her. (OBS! Du skal være logget ind for at kunne afgive din stemme. Oplever du problemer med dette, så kontakt os på info@aahs.dk.)

Årets spiller kåres til hjemmekampen den 24. april i slutspillet mod Team Tvis Holstebro. Blandt alle medlemmer, der deltager i afstemningen, trækker vi desuden lod om en lækkert SmartBox Brunch With Bubbles*. Vinderen af denne præmie offentliggøres ligeledes til kampen mod Tvis.

Det har været en spændende sæson indtil videre, og mange spillere har leveret gode, stabile præstationer, så det bliver ikke et let valg. Vi glæder os til at se, hvem I kårer som Årets Aalborg Håndbold Spiller 2012-2013!

Back To Top