skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vejen mod Final4 starter mod Viborg!

To år i træk har vi nået pokalturneringens Final4 og begge år er det endt i skuffelse med hhv. tabt finale i 2012 og tabt semifinale i 2013. Nu går jagten på tredje og lykkens gang, og vi starter med en udekamp mod Viborg i Hobro den 12. marts!

Pga. den korte tidshorisont, så har vi besluttet ikke at arrangere en officiel bustur til kampen, men vi står stadig for at arrangere billetkøb til kampen, og vi er også behjælpelige med samkørsel i private biler.

Således kan du købe billetterne til Hobro gennem os – pris 50 kr. – og hvis du har mulighed for at have folk med i bilen, så må du gerne skrive det med i mailen til os. Så forsøger vi at samle så mange biler som muligt – vi kan dog IKKE garantere en bilplads til alle.

For at bestille billet til kampen, så skriv til os på info@aahs.dk! Sidste frist er søndag den 10. marts 2013.

NU skal vi i Final4 igen og denne gang går vi HELE vejen, og den vej grundlægges med en sejr i denne kamp!

Back To Top