skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Skjern sænker prisen!

Vi har således fået mulighed for at købe billetter til kun 50 kr.!! Dét gør naturligvis blot vores bustur endnu billigere – således kommer medlemmer afsted for kun 175 kr. i alt!

Det er sidste frist for tilmelding i dag, og lige nu står vi lige på vippen til at måtte aflyse turen pga. for få tilmeldinger, så har billetprisen holdt dig tilbage, så tilmeld dig nu, før det er for sent :-)

Vi SKAL ned og have revanche for Final4, og vi håber, at du vil være med til at sikre den! Tilmeld dig her: http://www.aahs.dk/busture

OPDATERING 08.02.2013:

Vi skal beklage, at vi i går fik skrevet, at Skjern Håndbold havde sat prisen ned generelt, og at vi fik skrevet dette på en lidt humoristisk måde. Vi er dag blevet gjort bekendt med, at det ikke er tilfældet, og at billetprisen på 50 kr. er sær-tilbud, som de bl.a. har givet os i Aalborg Håndbold Support.

Vi sender hermed en undskyldning til Skjern Håndbold for teksten fra i går og siger samtidig tusind tak for et rigtigt godt tilbud! Skønt at få sådan et tilbud, så vi kan være med til at skabe en fantastisk kulisse til kampen!

Back To Top