skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Håvard Tvedten: I må skrige noget mere efter spillerne og dommerne!

Håvard Tvedten: I må skrige noget mere efter spillerne og dommerne!

Det næste interview er med en anden Aalborg-spiller, som vi også kender særdels godt, og som i lighed med Ole Erevik også for nyligt har forlænget kontrakten med Aalborg Håndbold – nemlig Håvard Tvedten! Vi har spurgt ham hvorfor han valgte at forlænge med Aalborg:

“Det her (Aalborg) er jo på en måde min klub i Danmark. Her har jeg spillet alle årene jeg har været i Danmark og egentlig det meste af min professionelle karriere, så for mig var det et rigtig nemt valg. Det var ikke aktuelt for mig at spille for andre klubber i Danmark. Det er en klub som ligger i mit hjerte, mit andet hjem.”

Håvard har forlænget kontrakten frem til sommeren 2014.
Dernæst har vi kigget lidt nærmere på kampen mod KIF Kolding på tirsdag. En vigtig kamp som spilles i Gigantium få dage efter Fianl4. Vi spurgte ind til hvordan man egentlig forbereder sig op til så vigtig en kamp, kort tid efter en hård weekend:

“Det ligger rigtig tæt, og det kan jo have både sine plusser og minuser. Det dårlige er at vi måske må holde lidt tilbage til træningen, rent fysisk hvor vi måske er lidt slidte, men jeg håber virkelig at vi er klar og har alle mand med. Spillemæssigt tror jeg egentlig ikke, at det har noget at sige.”

KIF Kolding indtager pt. førstepladsen i ligaen med 33 point, og har altså kun indkasseret én uafgjort kamp og ét nederlag i 18 kampe. Hvordan sørger vi for, at det bliver til to nederlag? Håvard siger:

“Vi må ikke fokusere på dem. Vi må være dygtige til vores eget spil. De har mange gode spillere, men det har vi jo også. Spiller for spiller synes jeg, at vi matcher dem, og vi matcher dem godt i bredden over 60 minutter. Så må vi bare kæmpe alt hvad vi kan hele kampen. Det klarede vi jo sidst mod et endnu bedre hold, så det prøver vi på!”

Vi har også hørt i vores øresnegl, at Gigantium næsten er udsolgt til kampen allerede. “Sidste gang”, som Håvard referede til, var da vi vandt ovre i AG København sidste sæson. Men hvilken betydning har det at møde ligaens duks på en fyldt hjemmebane?

“Det er altid dejligt at så store kampe får lidt ekstra publikum – det er jo sjovt for publikum at der kommer et godt hold med mange store profiler. For os hjælper det selvfølgelig super meget og på motivationen at have god støtte under hele kampen. Der er intet som er bedre.”

Vi afsluttede interviewet med at give ordet til Håvard og spurgte, om der var noget han ville sige til alle jer i og omkring fanklubben, nu ordet var givet frit:

“I må bare banke noget hårdere på de trommer og skrige noget mere efter vores spillere og dommere, og så skal vi prøve alt hvad vi kan! Som vi har sagt mange gange er vi rigtig glade for al den støtte vi altid får, både på hjemmebane men ikke mindst også på udebane. Det snakker jeg tit om i bussen på vej hjem fra hvor vi end er, at det er rigtig fedt at nogen tager med ned og hjælper os. Så jeg vil bare sige: Vi ses!”

Selv tak, Håvard – vi ses på tirsdag hvor vi forhåbentlig hiver en sejr hjem over KIF Kolding. Har du endnu ikke en billet, så skynd dig ind på www.aalborghaandbold.dk – der er stadig ganske få tilbage!

Back To Top