skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Ole Erevik: Jeg tror vi vinder!

Ole Erevik - Jeg tror vi vinder Final4!

Inden weekendens Final4 stævne i Århus, hvor vi lørdag møder Skjern i semifinalen, har vi talt med den ene halvdel af Danmarks bedste målmandsduo, Ole Erevik, om hans forventninger til weekendens kampe. En målmand, som iøvrigt også netop har forlænget kontrakten med Aalborg Håndbold! Om det siger Ole:

“Jeg er glad for at have forlænget med Aalborg, og glad for at Aalborg ville forlænge med mig. Jeg har det fantastisk heroppe og synes det er en super professionel klub – måske den – nej, helt sikkert den bedste klub jeg har været i med hyggelige spillere, gode trænere og en dygtig ledelse. Så det var min førsteprioritet, og jeg er utrolig glad for det!”

Godt – så det på plads! Danmarks bedste klub kan fortsat prale med at have en af de bedste målmænd i ligaen! Vi kiggede også nærmere på stævnet i weekenden, hvor Aalborg Håndbold, minus Mads Larsen og træner Nicolaj Jacobsen, har haft en intakt trup hele januar måned under VM, som har forberedt sig til Final4. Ole mener dog ikke, at det nødvendigvis er en ulempe at have nogle spillere afsted til slutrunderne:

“Det er sådan lidt hip som hap – meget hypotetisk. Nogengange kommer de hjem med ekstra vilje, selvtillid og gejst, andre gange kan man komme hjem og være lidt slidt, så det kan gå begge veje. Nu har Skjern jo to stykker afsted. Vi møder Skjern i en semifinale, og det kan jo gå begge veje, selvom vi selvfølgelig skal gøre alt hvad vi kan, for at vinde!”.

Så ramte vi noget som for alvor er aktuelt! Semifinalen mod Skjern på lørdag! En sindssygt spændende kamp mod et hold, som vi jo nok må erkende også er medaljefavorit i år. De har en stærk trup og slog os sidst hjemme i Gigantium. Hvordan forbereder man sig på det? Ole siger:

“Vi har selvfølgelig forsøgt at forberede os så godt som muligt. Vi ved at det bliver en hård kamp! Skjern er en hård nød at knække, det viste de også da vi mødte dem heroppe i efteråret i starten af sæsonen, hvor de i hvert fald var bedre end os dengang. Det håber vi, at vi kan få gjort noget ved, og at vi er bedre på dagen denne gang. Så må vi se hvordan det ender.”.

Final4 spilles som bekendt i Århus i år. Sidste år havde vi det på “hjemmebane” hjemme i Gigantium. Det mener Ole dog ikke betyder det store for kampene i weekenden:

“Der bliver jo nok lidt færre Aalborg-supportere, selvom jeg tror der kommer mange, hvilket vi er meget glade for! Men om det er i Århus eller Aalborg gør hverken Final4 større eller mindre. Det er en målsætning klubben har, og det glæder vi os rigtig meget til. Så håber vi at de som gider tage turen får en god kamp på lørdag og ser Aalborg Håndbold på lørdag og søndag.”

Fedt! Vi kommer! Og så var vi selvfølgelig også nødt til at spørge om det aller vigtigste inden weekenden…

Ole Erevik – Vinder vi på lørdag?

“Det tror jeg! Jeg er postiv i forhold til det. Vi ved det bliver en hård kamp og Skjern er et rigtig godt hold, så vi er ikke soleklare favoritter, men det hold som er bedst på dagen tager sejeren. Det tror og håber jeg bliver Aalborg Håndbold.”

Vi siger tusinde tak til Ole Erevik for at tale med os. Vi glæder os til weekenden, hvor vi skal ned og støtte drengene til Final4 i Århus. Hvis ikke du har købt din billet endnu, så SKYND DIG! Der er stadig ledige pladser, både i Århus og i fan-bussen som kører tur/retur både lørdag og søndag.

Back To Top