skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Helt klar til Final4?

VM er overstået og ovenpå det velsagtens største antiklimaks i nyere dansk håndboldhistorie, så er vi nu igen klar til at starte klubturneringerne op igen. I Danmark kickstartes de med Final 4 i Aarhus i den kommende weekend! Har du din billet? Ellers så skynd dig ind på Final4.dk og bestil den!

Vi arrangerer også bustur, og vi har stadig åbent for tilmeldingerne. Det koster 100 kr. pr. dag for såvel medlemmer som ikke-medlemmer. For 100 kr. undgår du altså bekymringer om vejr(sne), parkering i Aarhus og ikke mindst hvor mange øl, du vil fejre Aalborgs sejre med. Busserne kører i god tid fra Aalborg, så du får det hele med, og vi kører hjem umiddelbart efter kampene, men når naturligvis både fejringer lørdag og søndag :-) Der er naturligvis også ciffertips med flotte præmier i bussen begge dage!

Vil du med i bussen, så bestil din plads her: http://aahs.dk/busture/

Ønsker du sandwich på busturene, så kan disse bestilles frem til torsdag den 31. januar. Se udvalget på ovenstående link og bestil sammen med busturen eller på info@aahs.dk, hvis du allerede har bestilt bustur!

Inden lørdagens kampe afholder Aalborg Håndbold et pre-match arrangement i forhallen i Aarhus, og vi kører naturligvis fra Aalborg, så vi kan nå at deltage i dette arrangement! I den forbindelse skal vi opfordre jer alle sammen til at møde op i rødt tøj – gør I det, så modtager i 2 billetter til en Aalborg Håndbold hjemmekamp (eksklusiv KIF-kampen 05.02). Dette arrangement byder desuden på interviews med spillere og trænere fra Aalborg Håndbold og de rette elementer til en god opvarmning til lørdagens semifinaler!

Vi ses i Aarhus!!!

Back To Top