skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Er Skjern Ultras bedre end os?

På nuværende tidspunkt ser det desværre sådan ud! Skjern har nemlig solgt mange flere billetter til deres tilskuerafsnit end Aalborg Håndbold har. Dét mener vi simpelthen ikke kan passe, og vi vil derfor gerne en ekstra gang minde jer alle om, at der stadig kan bestilles billetter til Final 4, og at du let kommer frem og tilbage med fanklubbens bus for kun 100 kr. pr. dag!

Vi SKAL slå Skjern på banen for at vinde Final 4, og det bliver altså noget nemmere, hvis vi også slår dem på tilskuerpladserne! :-)

Har du således ikke bestilt din billet til semifinalen mod Skjern i Aarhus lørdag den 2. februar, så gør det med det samme! Billetterne bestilles via linket herunder og priserne kan ganske enkelt ikke være bedre. Bestil din billet her:

http://www.billetnet.dk/artist/913200

Gider du ikke tænke over, hvor mange øl, du drikker i hallen eller om du lige kan finde en parkeringsplads ved NRGi Arena? Så vil vi opfordre dig til at tage med fanbussen til kampene – vi kører både lørdag og søndag fra Gigantium med ankomst tilbage i Aalborg samme aften. Det koster 100 kr. pr. dag, og så bliver du kørt lige til halindgangen og kan nyde godt af konkurrencer, øl/vand og hygge i bussen! Bestil din plads i bussen her: http://aahs.dk/busture/ (Er du i tvivl om du er tilmeldt, så send os en mail på info@aahs.dk ;-))

Vi har nu også åbnet op for salg af sandwich til de to busture. Se udvalget her og bestil din sandwich på info@aahs.dk.

Lad os sammen være med til at sikre Final 4 guldet og vise over for hele Danmark, at Aalborg Håndbold stadig har Danmarks bedste publikum!

VI SES

Back To Top