skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Grundspillets sidste busture – skal du med?

Mens herrelandsholdet er ved at være VM-klar oven på gårsdagens kamp i Aalborg, så er vi i Aalborg Håndbold support nu klar med grundspillets sidste to busture, der ligger i hhv. februar og marts. Læs mere om kampene herunder og bestil din plads i bussen allerede nu!

Topbrag mod Skjern i Herning

Vi har i den grad revanche til gode, når vi den 16. februar besøger Skjern, der i dagens anledning har flyttet kampen til den runde hal i Herning. Da Skjern i september besøgte Gigantium, der fik vi ganske enkelt tæsk med vores gamle helt Henrik Møllgaard i spidsen for de grønne gæster.

Vi har dog altid haft et godt tag på Skjern i deres egen hule, og måske er det netop derfor, at de ikke tør møde os hjemme i Skjern! Én ting er sikkert: to point kan blive meget vigtige i jagten på at få point med over i slutspillet! Tag derfor med på busturen og vær med til at gøre den altafgørende forskel, som vi tit har været i kampene mod Skjern!

Pris for busturen, ekskl. Entre billetter.

Medlem: 125,- kr.
Ikke medlem: 240,- kr.
Entre billetter, Voksne: 140,- kr.

Afgang fra Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 14.45
Kamp start kl. 17.10
Ankomst til Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 21.00

Sidste frist for tilmelding: 3. feb. 2013

Lokalbrag på Mors

Der bliver uden tvivl tryk på kedlerne, når vi gæster Mors-Thy i grundspillets 3. sidste runde! Mens vi sandsynligvis ligger og kæmper om, hvorvidt vi skal have nul, et eller to point med over i slutspillet, så vil Mors-Thy efter al sandsynlighed spille direkte for en slutspilsplads, der ville være en stor triumf for klubben.

Men vi er storebror i det nordlige Jylland – såvel på banen som på lægterne. Dét skal vi vise denne dag, og derfor skal du tage med bussen og være med til at sikre drengene en vigtig og svær sejr på Mors!

Pris for busturen, ekskl. Entre billetter.

Medlem: 170,- kr.
Ikke medlem: 220,- kr.
Entre billetter, Voksne: 140,- kr.

Afgang fra Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 12.45
Kamp start kl. 15.00
Ankomst til Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 19.45

Sidste frist for tilmelding: 28. feb. 2013

Tilmeld dig begge busture her: http://www.aahs.dk/busture/

HUSK desuden, at du stadig kan nå at sikre dig en plads i busserne til Final4 i Aarhus den 2.-3. februar – det koster kun 100 kr. tur/retur pr. dag. Disse busser bestilles ligeledes her: http://www.aahs.dk/busture/

Back To Top