skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Nyt om Final4 og årets julefrokost

Hejsa

Vi håber, at I alle kom godt ind i det nye år. Vi er i hvert fald helt klar til endnu et spændende år både i fanklubben og i Aalborg Håndbold selv :-)

Vi starter i første weekend i februar, hvor vi deltager i IntersportFinal4 i Aarhus. I denne forbindelse har vi en vigtig meddelelse til alle, der enten har tilmeldt sig busturen lørdag eller fortsat overvejer dette:

Således har vi ændret afgangstidpsunktet, så vi nu kører fra Aalborg allerede kl. 12.00 lørdag den 2. Februar. Således kan vi deltage i Aalborg Håndbolds officielle optaktsevent inden kampstart på første semifinale. Vi går ikke ud fra, at nogle har problemer med dette, men såfremt du har tilmeldt dig busturen og dette forhindrer din deltagelse, så bedes du kontakte os hurtigst muligt på info@aahs.dk :-)

Årets julefrokost – 20. Januar

Endeligt har vi også fået noget på plads med hensyn til årets julefrokost, der efter en masse bøvl nu er fastlagt til søndag den 20. Januar på O’Learys i Jomfru Ane Gade. Denne dag spiller herrelandsholdet – forbåbentligt – 1/8-finale ved verdensmesterskaberne, og vi planlægger naturligvis at se denne kamp :-)

Således starter arrangementet kl. 17.00 – enten starter vi med at se kampen ellers starter vi med maden. Dette kommer an på turneringsudfaldet og dermed kamptidspunktet for en eventuel dansk 1/8-finale. Vi har fået sammensat et særligt tilbud til deltagerne, der kan vælge mellem følgende 2-retters menu:

Boston Celtic BBQ Cheeseburger eller Sweet Chili Chicken Burger

Molten Bundt Chocolate Cake eller Key Lime Pie

Pris: 149,- eksk. Drikkevarer.

Såfremt du ønsker at benytte dette tilbud, så vil vi gerne have din bestilling sammen med din tilmelding! Det er naturligvis også muligt at bestille direkte fra menukortet, hvis tilbuddet ikke tiltaler en. Dette sker til normalpris.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 17. Januar 2013 Tilmelding sker på info@aahs.dk!

Vi beklager den store forvirring omkring julefrokosten, og håber, at I nu endeligt er klar til at fejre julen med os ;-)

Mange hilsner
Aalborg Håndbold Support

Back To Top