skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Godt nytår – Final4 info

Nytårsbragene og VM-pausen er lige rundt om hjørnet. Inden vi springer ind i det nye år vil vi dog lige ønske jer et godt nytår og minde jer om nogle vigtige datoer her i januar:

I den første weekend i februar spiller vi som bekendt IntersportFinal4 i Aarhus – i semifinalen møder vi Skjern lørdag den 2. Februar, og når vi har tæsket dem så venter Aarhus eller Skanderborg i finalen søndag den 3. februar! Vi har ikke hjemmebane i år som sidste år, hvor vi tabte finalen mod AGK i Gigantium! Derfor må vi jo blot male Aarhus rød :-)

Derfor arrangerer vi busser til begge dage. Det er meget simpelt; busprisen er 100 kr. pr. dag hvad end du er medlem eller ej! Vi vil opfordre folk til at tage med begge dage, så vi uanset resultaterne lørdag kan være med il at skabe en god kulisse BEGGE dage :-) Obs! Entrebilletter købes uafhængigt af Aalborg Håndbold Support. Har du allerede bestilt bus pr. mail, skal du ikke foretage dig mere – der kommer en opkrævning i løbet af januar :-)

Deadline for bestilling af busturene er den. 25. Januar 2013 – busturene bestilles her: http://www.aahs.dk/busture/

Derudover afholder vi julefrokost den 12. Januar. Desværre har vi mødt nogle udfordringer med det sted, vi ønskede at afholde festen. Derfor kan vi endnu ikke melde noget mere konkret ud. Dette beklager vi naturligvis, men vi vil stadig bede jer sætte kryds i kalenderen den 12. januar 2013 :-)

Sidste information er, at vi i begyndelsen af januar vil lægge de resterende busture for grundspillet online, så disse kan bestilles i god tid. Vi udsender en ny mail, når busturene er klar.

Tilbage er der blot at ønske jer alle et rigtigt godt nytår – lad os gøre 2013 til et historisk år for Aalborg Håndbold!

Back To Top