skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Så kalder Final 4 – vær sikker på pladser med fanklubben!

Den 2. og 3. februar kalder Final 4 i pokalturneringen og for andet år i træk er vi med! Sidste år afviklede vi jo selv arrangementet i Gigantium, mens de midtjyske klubber (Aarhus, Skanderborg og Skjern) naturligt nok har fastholdt Aarhus som spillested i år!

Det giver os naturligvis lidt mere arbejde mht. arrangering af bustur og indkøb af billetter! I samarbejde med Aalborg Håndbold kan vi dog allerede give medlemmer af Aalborg Håndbold Support eksklusiv mulighed for at sikre sig sine billetter, såfremt du ønsker at sidde samlet med de andre medlemmer af supportklubben.

Vi gør opmærksom på, at disse pladser er på de bagerste rækker bag målet, da dette giver et bedst muligt udgangspunkt for at skabe stemning med trommer og mere. Ønsker du ikke at sidde heroppe, så bedes du vente med at bestille til, at billetsalget åbner. Det skal også siges, at sæsonkortholdere OGSÅ vil modtage mail om forudbestilling – I bedes venligst kun forudbestillet ét sted.

Vi håber, at så mange vil støtte op om at skabe en solid stemningskerne i Aalborg-lejren, så vi først kan sikre finalepladsen i semifinalen mod Skjern og senere også sejre i finalen mod Aarhus eller Skanderborg! Såfremt du ønsker at bestille billet i vores afdeling, så skal billetten bestilles på info@aahs.dk senest søndag d. 9. december kl. 20.00.

Prisen for billetter i sektionen, hvor vi sidder: (Voksne/børn u. 15)

Lørdag: 150,- / 125,-
Søndag: 150,- / 125,-

Lørdag+søndag: 250,- / 200,-

OBS! Billetgebyr på 20 kr. forekommer

Det må siges at være ret så billigt! og med eksklusiv forkøbsret, så er det vist blot med at slå til med det samme :-)

Hvad angår bustur til arrangementet, så skal bustransporten ligeledes bestilles pr. email til info@aahs.dk – priserne er ganske gode, hvis vi selv skal sige det:

100 kr. pr. dag – ganske simpelt, hvad end du er medlem eller ej :) Dvs., at du kan komme til Final 4 weekenden for samlet 470 kr. (250 kr. + 20 kr. + 100 kr. + 100 kr.)

Ses vi? Det håber vi!

Back To Top