skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Tre ture i december – skal du med?

Julens trængsel og alarm er godt på vej og december bliver travl, men er der noget mere afslappende midt i travlheden end at tage på en håndboldtur? Vi har tre supergode ture på programmet i december, og vi kan også love lidt ekstra tiltag i anledning af højtiden :)

Skive – Aalborg Håndbold, d. 7. december

Fredag den 7. december spiller vi mod Skive FH på udebane – udover, at det er et spændende lokalopgør, så ville det også være første gang nogensinde, at vi ville gå glip af tre udekampe i træk, hvis ikke denne bustur gennemføres. Dét må ikke ske!

Kampen bliver garanteret tæt, som de fleste kampe i de små haller mod de små hold, og vi kan derfor spille en helt afgørende rolle, når det kommer til at skabe en kulisse, der kan bære Aalborg frem mod sejren. Vi håber at se dig i bussen!

Busturen koster 155,- for medlemmer og 205,- for ikke-medlemmer, mens entrebilletten koster 100,-. Sidste frist for tilmelding er den 29. november 2012.

BSV – Aalborg Håndbold, d. 14. december

Årets juletur! Dvs., at vi har fine julegaver til alle, der er med bussen til denne yderst spændende topkamp i BSVs nye JYSK Arena, der skulle være en fremragende hal!

Foruden dette juletiltag, så er busturen også en af vores ture til særpriser, hvorfor busturen KUN koster 75 kr. for medlemmer. Du har derfor INGEN undskyldning for ikke at stige ombord på bussen og blive vidne til et fantastisk topbrag!

Busturen koster altså kun 75 kr. for medlemmer og 200 kr. for ikke-medlemmer. Billetprisen er 100 kr. Sidste frist for tilmelding er den 30. november 2012.

Aarhus Håndbold – Aalborg Håndbold, d. 26. december

Oven på julefrokosterne kan du nok godt bruge en aften, hvor du ikke tænker på julemad og jul? Aarhus disker op med et tidligt nytårsbrag af en håndboldkamp, hvor hjemmeholdet helt sikkert vil have mandagens liganederlag revancheret!

Som en lille julegave har vi lavet en aftale med Aalborg Håndbold om, at de betaler billetten for alle i bussen. Derfor skal du altså KUN betale bustursprisen, så tag da med på en tidlig nytårstur og fordøj julemaden i godt selskab!

Busturen koster 155 kr. for medlemmer og 205 kr. for ikke-medlemmer, mens billetten altså betales af Aalborg Håndbold. (Vær opmærksom på, at der IKKE kan bestilles sandwich på denne tur) Sidste frist for tilmelding er 17. december 2012. DEN OPLAGTE JULEGAVE!!!

Vi håber at se dig på alle busturene eller i hvert fald nogle af dem, så vi sammen kan fejre en rigtig håndbold-jul. Tilmeld dig en eller flere busture her: http://aahs.dk/busture/.

Back To Top