skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Lækker sejr efter uhyggeligt spændende 2. Halvleg

Nøj, det gør godt at vinde med ét mål, når modstanderen slutter med bolden. Det gør ekstra godt, når det kommer ovenpå en spændende kamp, hvor vi først smed en stor føring væk og siden kæmpede sejren hjem. Prikken over i’et er så blot, at det sker i en fantastisk kulisse med et engageret publikum!

Sådan kan aftenens sejr i Sønderborg mod SønderjyskE beskrives med få ord. Hvis vi skal kigge nærmere på det, så var det en kamp med to ansigter. I første halvleg var vi vel nok et par klasser bedre, og mange ting lykkes: Sjöstrand lukkede af i kassen, Tobias Aren fik chancen og bombede, og Martin Larsen var evigt farlig på højre back!

Alligevel gik vi kun til pausen med en to-målsføring på 12-14. Den var for lille set på præstationen, og i 2. Halvleg viste den sig også at være for lille, idet SønderjyskE lukrerede på vores angrebsproblemer og pludselig var foran på trods af nok en række store Sjöstrand-redninger.

Ved uafgjort med 4 minutter igen fik Kjelling sin tredje to-minutters – af kampens for øvrigt hovedrystende svage dommerpar – og SønderjyskE fik straffe. Men Sjöstrand pillede straffekastet, og da Martin Larsen efterfølgende bragte os på 25-26, havde vi pludselig matchbolden. Den smed vi ikke i en sand gyserafslutning, og så blev der ellers revet stemmebånd i stykker hos vi medrejsende Aalborg-fans. En MEGET skøn sejr!!

Den skal være grundlaget for en god afslutning på oktober – i næste uge gælder det to vigtige kampe i Gigantium: Nordea Cup kvartfinalen mod Team Sydhavsøerne tirsdag og ligakampen mod Nordsjælland fredag. Her skal vi naturligvis bruge fuld opbakning fra lægterne, så det bliver til endnu en Final 4 og 2 yderligere point på liga-kontoen!

Onsdag den 24. Oktober gælder det så månedens sidste bustur, når Viborg er værter hjemme i Viborg Stadionhal. Sidste kamp dernede huskes nok bedst for Jonas Larholms dumme, slutspilsødelæggende røde kort, men faktisk vandt vi jo overlegent kampen. Skal vi ikke gentage denne fest her den 24.? Det er en meget overkommelig bustur med afgang fra Aalborg 17.45 og prisen for medlemmer er kun 125 kr., mens ikke-medlemmer må af med 175 kr. Billetten koster 100 kr. Sidste frist for tilmelding er den 16. Oktober 2012

Tilmeld dig her: http://aahs.dk/busture/

Vi håber, at vi ses i Gigantium i næste uge og i bussen til Viborg den 24. Oktober. Nu vil jeg nyde en dejlig køretur hjem til Aalborg fra det sønderjyske :-)

Back To Top