skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Stemningsnyt – vi har brug for jer!

På vores generalforsamling blev der diskuteret mulighederne for at lave nye tiltag omkring stemningen i Gigantium! Allerede nu har vi nyt på denne front!

Først og fremmest kan vi sige, at vi i dag har lavet vores to nye kæmpebanners færdige, som bliver præsenteret på onsdag til kampen mod Skive! Dermed er den visuelle stemning på plads, men angående lydkulissen, så har vi brug for dig, dine hænder, din stemme og dine idéer! Derfor har vi følgende tiltag, som vi gerne vil informere om:

Før indløb på onsdag, vil vi sammen med Per Rishøj introducere jer for det nye timeout-tiltag. Hvem end der har taget timeout, så fortjener spillerne vores opbakning her. Har vi selv taget den, så er der problemer, der skal rettes op på og har modtageren taget den, så spiller vi sikkert ganske godt ;) Derfor så skal vi have hele Gigantium til at klappe og råbe med i timeout. Så vær på jeres pladser i god tid inden indløb, så I ikke går glip af introduktionen til denne “sang”. Sammen kan vi sikre en kanon stemning, så hold ørerne åbne i timeouts, når trommen slår an!

Dette er dog kun begyndelsen, men til resten af tiltagene vil vi gerne have jer med i idéprocessen. Derfor inviterer vi til åbent møde omkring stemningen i Gigantium. Dette gør vi før kampen mod Skjern på lørdag – da mange af jer sikkert skal spise i caféen kl. 13.00, så starter mødet kl. 12.15 i foyeren, hvor vi mødes. Formålet med mødet er dels at dele gode idéer med hinanden og dels at få nedsat et stemningsudvalg med medlemmer fra såvel bestyrelsen som fanklubben generelt. Målet er at få skabt nye tiltag, der kan få hele Gigantium til at deltage i at skabe Danmarks bedste lydkulisse. Er du klar? Så glæder vi os til at se dig!

Men først og fremmest ses vi på onsdag, hvor vi præsenterer vores nye kæmpebanners og introducerer det nye timeout-tiltag!

Back To Top