skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Vellykket generalforsamling og “pre-season arrangement”

Lokalerne er ryddet op, referatet renskrevet og dagen evalueret, og det er tid til at sige tusind tak til jer alle for en dejlig dag med fokus på håndbold i form af tre foredrag og naturligvis afholdelsen af generalforsamling for supportklubben.

Dagen startede med et veloplagt og informerende oplæg ved Jan Larsen. Traditionen tro fik han talt ganske længe, når først han kom i gang, men hvad gør det, når indholdet er så spændende?

Jan Larsen holdte et spændende foredrag!

Før Jan var færdig dukkede Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre op og fulgte efter Hr. Larsen med et mindst lige så interessant oplæg omkring truppen og deres tydelige ambitioner og krav til såvel spil som resultater. Der er ingen tvivl om, at spillerne sættes under et andet forventningspres i år! Et pres, der virker helt fair med tanke på truppens sammensætning og konkurrencen fra de andre ligahold. Et oplæg, der i den grad lagde op til en meget spændende sæson :-)

Nikolaj Jacobsen lod ikke Morten Bjerre sige meget, før forsamlingen begyndte at stille spørgsmål.

Herefter fulgte en lækker buffet lavet af Tina, og hvis folk gik sultne hjem, så var det vist deres egen skyld! Programmet fortsatte non-stop og før vi fik set os om, måtte vi skubbe generalforsamlingen til efter oplægget fra Håvard Tvedten og Jacob Bagersted, der fulgte op på Jan og trænernes oplæg med deres egne forventninger til sæsonen og ikke mindst et sjovt indblik i livet som håndboldspiller på og udenfor banen!

Tvedten og Bagersted besvarede mange spørgsmål fra Anders men også fra forsamlingen

Herefter fulgte så arrangementets formelle del i form af generalforsamlingen, der ikke bød på mange overraskelser. Såvel Michael Christensen som næstformand og Jesper Nielsen som menigt medlem fik genvalg til bestyrelsen, mens vi særligt under eventuelt fik vi sammen en god diskussion omkring stemningen i Gigantium, og hvordan denne kan gøres endnu bedre. Fuldt referat fra generalforsamlingen kan ses her: http://aahs.dk/wp-content/uploads/2012/08/Referat_Generalforsamling_AaHS_300812.pdf – dette fremsendes også pr. mail til alle medlemmer.

Tilbage er der blot at sige alle fremmødte et stort tak for en fremragende aften! Der kan ses flere billeder fra arrangementet på vores Facebook-side :)

Back To Top