skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Én kamp spillet og første titel er i hus

Én kamp, én titel – det er status for sæsonen 2012-2013 oven på en ualmindeligt dejlig aften i Gigantium Arena! Supercuppen skulle have været spillet mod AG København, men efter deres totale kollaps og konkurs, så var modstanderen i stedet vicemestrene fra BSV! To hold, der har skiftet en del ud på banen og også uden for banen… Oven på aftenens kamp sidder vi tilbage med det største smil her i Aalborg – ikke nok har vi snuppet deres assistenttræner og forfremmet ham til cheftræner, så slog vi dem også med intet mindre end 6 mål i Super Cup!

Kampen startede også med flot Aalborg-spil og en tidlig stor føring.. Langsomt men sikkert indhentede BSV dog denne og resten af halvlegen blev forholdsvist lige, selvom vi sluttede af med en pauseføring på 12-10. I 2. halvleg trak vi hurtigt fra og denne gang så vi os ikke tilbage! Forsvaret tacklede igennem, mens Erevik tog, hvad der kom forbi dem – samtidig bød angrebet ind med mange strenge at spille på! Sejren var i hus og på ganske komfortabel vis oven på en 2. halvleg, hvor klasseforskel næsten er på sin plads at bruge :)

Vi fik virkeligt set den nye trups mange muligheder – i forsvaret prøvede vi såvel 6-0 som både 5-1 og 4-2 med særligt Morten Slundt som et glimrende aktiv! Netop Slundt var også fremragende i angrebsspillet, hvor han altid satte tempo og samtidigt udviste overblik. Det nød resten af holdet godt af, hvor særligt venstrebackpositionen med Kristian Kjelling og Mads Mensah virkede til at nyde hinandens selskab og der blev banket kasser ind derfra! Lennartson og særligt Tvedten viste gode takter på fløjende, mens stregene var knap så scorende! Til gengæld fightede Bagersted og Barud r*ven ud af bukserne og tacklede så det bragede i forsvaret. Johan Jakobsson, Tobias Aren og Martin Larsen fik også alle vist prøver på deres færdigheder. Dertil skal det tilføjes, at Morten Neergaard, Rune Spliid, Simon Hald, Jeppe Green og Luka Mitrovic OGSÅ har meget at tilføre holdet.

Vi kan vist roligt sige, at vi har en meget spændende trup i år. En trup, der øjensynligt er ledet under både kyndig og ikke mindst entusiastisk hånd ved såvel Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre, der både lod spillere og dommere vide, hvad de følte!

Første titel er i hus, og allerede på lørdag går jagten ind på den næste, når vi spiller pokalkamp i Holstebro. Team Tvis er storsatsende og vil unægteligt byde os op til dans! Men man får vel næppe bedre optakt end den, vi fik i aften?

Back To Top