skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Sidste chance: pre-season tur til Kiel!

Mens vi virkeligt kan nyde den klassiske danske “sommer” og få stillet håndboldtørsten med lidt OL-håndbold, så knokler vores egne spillere for at komme i topform til den nye sæson, der starter d. 28. august med Super Cup mod AG København i Gigantium (- hvis AG eksisterer til den tid…).. Som fans er vores første rigtige mulighed for at varme op til den nye sæson en sand lækkerbisken på tysk!

Den 17. august spiller vi med i “Unser Norden Cup”, der spilles i den store Sparkassen-Arena i Kiel! Her er modstanderne de tyske mestre og vicemestre fra hhv. THW Kiel og SG Flensburg-Handewitt – vi får næsten ikke bedre modstand eller kulisse! Vi kan godt garantere, at det bliver en af sæsonens største oplevelser, selvom det blot er en træningsturnering… Kiels fans skaber en fest ligegyldigt hvad, og stemningen bliver utvivlsomt super god, ligesom nogle af verdens bedste håndboldspillere venter på alle tre hold. Vi gentager vores succes fra turneringen i 2010 og arrangerer en bustur med følgende program:

Kl. 07.00: Afgang fra Gigantium Arena, Aalborg
Kl. 12.00: Grænsehandel med mulighed for indkøb af øl/vand og lignende
Kl. 14.00: Ankomst til Kiel med mulighed for shopping, frokostspisning og lignende i byen
Kl. 17.30: Turneringsstart i Sparkassen Arena

Prisen er KUN 600 kr. for medlemmer og 650 kr. for ikke-medlemmer INKL. entrebilletter til arenaen – det fås ikke billigere!! Men husk, at sidste frist er nu på torsdag den 2. august 2012! Lad ikke programmets tidlige start eller busturen til Tyskland skræmme dig væk fra denne oplevelse – det er Europæisk håndbold, når det er allerbedst :-) Tilmed dig her: http://aahs.dk/busture/

Vi håber i den grad at se dig på busturen!!

Back To Top