skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Se Aalborg Håndbold i europæiske topkampe!

Aalborg Håndbold starter sæsonen med et arrangement i europæisk topklasse, når vi deltager i tre-holdsturneringen “Unser Norden Cup” i Kiel. Modstanderne i år er naturligvis hjemmeholdet de forsvarende tyske mestre THW Kiel, der tilmed vandt den tyske pokalturnering og Champions League, samt danskerklubben og de tyske vicemestre SG Flensburg-Handewitt. AaB Håndbold deltog i turneringen for to år siden, hvor modstanderne var Kiel og Lemgo. Aalborg Håndbold Support var tilstede, og vi kan kun sige, at det til dato er en af de fedeste oplevelser, vi har haft med holdet! Selvom det er en træningsturnering, så vil Sparkassen-Arena være fyldt, og stemningen vil overgå de fleste ligakampe fra Danmark. Det er en atmosfære, der SKAL opleves!

Derfor arrangerer vi naturligvis også en tur til turneringen i år! Så du kan godt sætte kryds i kalenderen fredag d. 17. august – vi har et spændende program planlagt:

Kl. 07.00: Afgang fra Gigantium Arena, Aalborg
Kl. 12.00: Grænsehandel med mulighed for indkøb af øl/vand og lignende
Kl. 14.00: Ankomst til Kiel med mulighed for shopping, frokostspisning og lignende i byen
Kl. 17.30: Turneringsstart i Sparkassen Arena

Efter turneringen går turen atter mod Aalborg oven på en dag proppet med fantastiske håndboldoplevelser. Vi får selv lejlighed til at se det nye hold med de to tidligere Kiel-spillere Nikolaj Jacobsen og Morten Bjerre i spidsen. Samtidig kan det kun blive en stor oplevelse at se Kiels hjemmepublikum byde velkommen til intet mindre end fire verdensklassespillere! Således præsenteres Patrik Wiencek, René Toft Hansen, Gudjon Valur Sigursson og ikke mindst Marko Vujin alle sammen for første gang til denne turnering. Der bliver gang i den!

Hele arrangementet koster kun 600 kr. for medlemmer og 650 kr. for ikke-medlemmer. Sidste frist for tilmelding er d. 2. august 2012.

Bor du langt væk fra Aalborg, så samler vi dig gerne op på vejen! Medlemmer fra Midtjylland, Fyn og Sjælland kan opsamles i trekantsområdet, mens medlemmer fra Sønderjylland kan opsamles tættere ved grænsen. Ønsker du dette, så kontakt os på info@aahs.dk.

Vil I have en smagsprøve på stemningen i Sparkassen-Arena? Så tjek denne video: http://youtu.be/qxnuaRyGQZE.

Vi håber, at vi ses på denne med garanti fantastiske tur!

Back To Top