skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Invitation til afslutningsfest

Hejsa

Sæsonen sluttede desværre alt for tidligt i weekenden, men vi er klar til lige at udvide den lidt mere. Vi slutter nemlig først sæsonen med vores årlige afslutningsfest, der i år afholdes søndag d. 27. maj kl. 15.15.

Festen holdes ved O’Learys i Jomfru Ane Gade, og programmet lyder som følger:

Vi starter med at se bronzekampen i Champions League Final 4, hvorefter vi spiser. Efter middagen vil der naturligvis være Champions League finalen på programmet :)

Denne gang vil der ikke være tale om en buffet – i stedet bliver der sådan set frit valg fra spisekortet. I dagens andledning har vi dog særtilbud på følgende retter:

Boston Celtic BBQ Cheeseburger
Bobby ORR’s Bacon Burger
Sweet Chili Burger
Fajita Chicken Burrito

Køb en af disse retter samt en sodavand/Carlsberg for 100 kr. :-)

Der vil som sagt også være mulighed for at købe de andre retter fra menukortet, der kan ses her: http://www.olearys.dk/Default.aspx?CMSLanguageID=17&ArticleID=3486&UnitID=138. Der vil være 10 % på alt andet end ovennævnte tilbud. Såfremt du ønsker at benytte ovenstående tilbud, så skal din bestilling foretages sammen med din tilmelding til arrangementet.

Af hensyn til estimering af pladsbehov skal alle tilmelde sig arrangementet. Sidste frist for tilmelding er 23. maj 2012. Bliver vi over 35 tilmeldte bliver festen afholdt i lukket lokale på 1. sal – ellers bliver det i selve sportsbaren. Hvorvidt man vil se begge kampe er naturligvis frivilligt :-)

Tilmelding sker til info@aahs.dk, hvor vi også besvarer evt. spørgsmål.

Vi håber, at vi ses til en dag i hyggen og håndboldens tegn!

Back To Top