skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Tak for en god sæson!

Ved pausen af dagens kamp mod Viborg anede Gigantium pludselig en optimisme, der ellers langsomt var forsvundet i første halvleg, hvor vi havde store problemer nok med Viborg til at tænke på KIF-BSV. Vi førte dog med 18-17 ved pausen, og da BSV samtidig førte 14-13 ved pausen, så det pludseligt godt ud. Starten af 2. halvleg afspejlede dette meget godt; stemningen blev bedre og bedre, holdet trak fra.. Der var gang i den! Indtil folk langsomt kunne fornemme på sine sidemænd, at meldingerne fra Kolding var dårlige. Kolding var trukket fra og sikrede sig dermed selv en semifinaleplads og gjorde vores sejr ligegyldig. De sidste 10 minutter af dagens kamp blev derfor desværre en lidt flad afslutning på en ellers på alle måder flot sæson. Kolding er videre til semifinalen takket være deres placering i grundspillet.

Første sæson som Aalborg Håndbold er slut, og den vil vi altid huske. Vi kan huske den for euforien, der herskede, da vi nok engang var samlet til håndbold i verdensklasse i Aalborg – et scenarie, der var tæt på at blive fortid i slutningen af 2010. Vi kan huske den for en udfordrende start, hvor vi måtte grueligt meget igennem, før vi den 29. oktober for første gang skrev historie under det nye klubnavn. Her slog vi, som det første danske hold nogensinde, AG København på deres hjemmebane. En fortjent sejr, der virkeligt viste os, at vi havde et hold med krummer i! 3 dage forinden havde vi nået et af de fastlagte mål, da Aarhus blev besejret i Nordea Cup, og vi sikrede os en plads i Final 4.

Netop Final 4 kan vi også huske sæsonen for. Et stort øjeblik i klubbens første sæson: vi var værter i Gigantium, der lagde gulv til de 3 afgørende kampe i februar, hvor vi desværre måtte se os besejret af AGK i finalen. En bitter pille at sluge, men allerede om onsdagen havde vi gang i historieskrivningen igen, da vi – igen yderst fortjent – slog AG København hjemme i Aalborg bl.a. på en præstation i særklasse af Søren Pedersen i målet. Det tunge efterår blev dyrt, da vi gik ind i slutspillet uden point, og vi kan nu se tilbage på det overståede slutspil. Det kan vi gøre med stolthed synes jeg. Vi kom over med 0 point og slutter med 8 point efter blandt andet 10-målssejr mod BSV og flot udesejr mod KIF. Vi har meget at bygge videre på fra første sæson. Vi har vist vores evner i år!

Efter dagens kamp tog vi alle sammen med Jan Larsen afsked med de spillere, der søger nye udfordringer til næste sæson. Jeg vil ikke begive mig ud i enkeltstående “afskedstaler”, men der skal lyde et stort held og lykke til Søren Pedersen, Olexandr Shevelev, Rasmus Carlsen, Henrik Møllgaard, Jesper Ahle, Morten Secher og Robert Hedin fra Aalborg Håndbold Support. I har alle på hver jeres måde været med til at skrive første kapitel i klubbens historie. Tusind tak! Der skal naturligvis også lyde et stort tillykke til vores målmand Ole Erevik, der af vores medlemmer blev kåret til årets spiller i klubben!

På banen er sæsonen slut og vi ser allerede frem til næste sæson. Trænerne er på plads, flere spillere er på plads og flere er på vej. Er du på plads? Læs mere om muligheden for køb af sæsonkort gennem os ved at klikke her.

Vi slutter naturligvis ikke sæsonen uden en afslutningsfest for vores medlemmer :-) Festen er endnu ikke planlagt helt, men der følger snarest en invitation. Vi kan dog allerede nu sige, at det vil være en god idé at sætte kryds i kalenderen søndag d. 27. maj ;-)

Tak til jer alle for flot opbakning til klubben og til os i hele denne sæson – vi glæder os allerede utroligt meget til næste sæson sammen med jer!

Back To Top