skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

DU kan sikre semifinalen!

I næste runde af slutspillet skal vi på besøg hos vicemestrene fra BSV. Kampen kan meget vel blive en vind-eller-forsvind kamp, hvor vi med en sejr sikrer os en semfinaleplads, mens et nederlag gør tingene meget svære for os og ikke mindst gør os afhængige af Kolding-fejl!

Derfor skal vi være klar på lægterne med trommer, horn, råb og entusiastisk support! Vi ved, at vi kan være den 8. mand, og hvorfor ikke vise vores kommende cheftræner dette og samtidig hjælpe drengene på vej mod semifinalen?

Rejs med til Silkeborg, når slutspillet afgøres :-)

Pris for busturen, ekskl. Entre billetter.

Medlem: 185,- kr.
Ikke medlem: 235,- kr.
Entre billetter: 150,- kr. el. 200.- kr. el. 250,- kr.

Vedr. billetter så er der et begrænset antal billetter i hver priskategori. Vi tildeler de billigste billetter efter først til mølle princippet. Hvis du ved tilmelding ved at du ønsker en af de dyrere billetter bedes du skrive det i kommentarfeltet.

Sidste frist for tilmelding: 23. april 2012

Afgang fra Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 16.30
Kamp start kl. 19.00
Ankomst til Gigantium Arena, Willy Brandts vej 31, 9220 Aalborg Ø, kl. 23.00

Back To Top