skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Få en gratis stjernetrøje – meld dig ind i Aalborg Håndbold Support

Aalborg Håndbold Support kan i samarbejde med Aalborg Håndbold præsentere et eksklusivt slutspilstilbud til nye medlemmer af fanklubben: Meld dig OG betal ind inden d. 6. maj og få et gratis gavekort til en Aalborg Håndbold Stjernetrøje sammen med tilmeldingen.

Du kan både melde dig ind via hjemmesiden eller i hallen til sidste slutspilskamp mod Viborg HK d. 6/5. I forbindelse med denne kamp udleveres gavekortet hos Aalborg Håndbold Support i Blok E på Nord Tribunen, og det indløses i merchandiseboden i Gigantium.

Prisen for et medlemskab er 100 kr. for et år.

Tilmeld dig her.

OBS!
Aalborg Håndbold Support kan ikke garantere, at alle stjernetrøjer er tilgængelige i alle størrelser. Samtidig gør vi opmærksom på, at tilbuddet kun er gældende for personer, der ikke tidligere har været medlem af Aalborg Håndbold Support. Dit medlemsskab er først gældende når kontingentet er betalt.

Back To Top