skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Kniven for struben efter første nederlag

Puha… Så led vi slutspillets første nederlag, og timingen kunne ikke have været værre. NU er slutspilsgruppen HELT åben igen.

Jeg vil egentligt ikke kommentere så meget på dagens kamp. På dagen tabte vi til et bedre hold, og vores defensiv var ganske enkelt ikke skarp nok i dag. At dommerne (særligt Leif Poulsen) havde nogle påfaldende domme, så er dette ikke andet end irritationsmomenter på en dag, hvor vi bare ikke gav nok.

Heldigvis kan vi stadig selv afgøre det. En sejr i BSV i næste runde og det ser igen interessant ud, men dét bliver ikke let. Vi skal have fuld opbakning på lægterne til den kamp, så husk, at du kan melde dig til busturen frem til d. 23. april. Hvem husker ikke vores sidste udebanetur i slutspillet 2010? Vi skulle vinde ude mod FCK (en på papiret lige så svær opgave som sejr i BSV) – vi sendte en hel bus til København og spillede en afgørende rolle i sejren, der sikrede os finalen mod Kolding, som vi senere vandt.

Kampen i BSV kan blive lige så afgørende. Lige så fantastisk. Lige så mindeværdig. Vi skal bare bruge din hjælp. Så meld dig til kampen her.

Priser for busturen er 185 kr. for medlemmer og 235 kr. for ikke-medlemmer – billetpriserne varierer mellem 150-250 kr.

Lad os bære holdet i semfinalerne med fuld opbakning i slutspillets to sidste kampe. Vinder vi dem, så er 1. pladsen vores! :-)

Back To Top