skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Et stort skridt mod semifinalerne med revanche-sejr

Sidder på vej hjem fra Viborg, og smilet på mine læber kan næppe være større.

Viborg HK blev slået med 19-30. Vi fik revanche fra efterårets ydmygelse. Vi fastholdte vores fænomenale start på slutspillet med 3. Sejr på stribe. Vi ejede Viborg Hallen på tilskuerpladserne. Vi tog et stort skridt mod semifinalerne pga. BSV-sejr over KIF i gruppens anden kamp.

Fantastisk.

Nu skal arbejdet gøres færdigt. Det bliver uden Jonas Larholm, der nok får 2-3 dages karantæne for sit fortjente røde kort i dag. Men det bliver med dig!

På lørdag i Gigantium skal semifinalen sikres, når Kolding gæster os. De har tabt alle tre kampe i slutspillet, så de er meget sårede. Vi ved, at Kolding er livsfarlige i den situation, og med et nederlag er gruppen helt åben igen. Derfor skal vi sejre! Derfor skal den have fuld gas! Derfor skal du komme og bakke op om holdet! SÅ vinder vi!

En 1. Plads i gruppen betyder – med al sandsynlighed – at vi slipper for AGK i semifinalen. 1. Pladsen afgøres (forhåbentligt), når vi gæster BSV d. 2. Maj. Vi skal indtage hallen, som vi har indtaget Kolding og Viborg. DU kan stadig nå at hjælpe med dette. Busturen koster kun 185 kr. eksk. billet for medlemmer og 235 kr. eksk. billet for ikke-medlemmer. Bestil din plads i bussen her! OBS! Billetpriserne varierer – læs mere på via linket.

VI SES I GIGANTIUM PÅ LØRDAG – DEN SKAL HAVE FULD GAS!

Back To Top