skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

En lille påskehilsen fra 1. pladsen

Er det ikke dejligt at gå på påskeferie velvidende, at Aalborg Håndbold med de to fantastiske sejre mod BSV og KIF har lagt sig i spidsen af vores slutspilsgruppe? Det synes vi i hvert fald, og vi vil derfor lade jer nyde Påsken og benytte den til at lade krafterne op til slutspillets resterende fire kampe.

Inden vi når så vidt, så vil vi dog godt lige slå lidt på tromme for, at I tilmelder jer busturen til Viborg d. 11. april med afgang fra Gigantium kl. 17.30 og kampstart i Viborg to timer senere. Nok virker Viborg på papiret som den nemmeste modstander i slutspillet, men de er i fantastisk form! De tabte dog (endeligt) igen, da de lørdag blev tæsket af BSV. Derfor er kravet til Viborg klart – de skal slå os, ellers er slutspillet næsten ovre for dem igen. De vil derfor være toptændte og kan tanke selvtillid ved at se tilbage på efteråret, hvor de ganske enkelt ydmygede os i hvad, der skulle blive Jakob Vestergaards sidste kamp som træner. Den skamplet skal vi have vasket væk, og vi skal bruge DIN hjælp på lægterne :-)

Derfor skal du tage med på busturen. Pris for medlemmer er 165 kr. og 215 kr. for ikke-medlemmer – billet til kampen koster 100 kr. Afgang fra Gigantium kl. 17.30 med forventet hjemkomst kl. 23.00. Sidste frist for tilmelding er d. 6. april.

Inden vi ønsker god påske endnu engang, så vil vi også lige minde om vores store Ciffertipskonkurrence, der p.t. kører på vores forum. Det er gratis at deltage, så giv lidt ekstra spænding til slutspillet ved at spille sammen med de andre fans :-) Vi har også afstemning om Årets Spiller i Aalborg Håndbold og her vil vi gerne have så mange stemmer som muligt, så vi får det mest retmæssige billede af, hvem fansene ser som Årets Spiller. Er det Kjelling, Erevik, Jakabsson, Larsen eller en helt femte? DU kan være med til at bestemme her: http://aahs.dk/arets-spiller-20112012/ (Du skal være logget ind for at kunne afgive din stemme)

Tilbage er der blot at ønske en rigtig god påske til jer allesammen. Vi ses d. 11. april til Viborg-turen!

Back To Top