skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Nej, Kolding… VI ligger nummer et!

Det er altid sjovt at vinde. Der er altid nogle steder, hvor det er ekstra sjovt at vinde. Og så er der Kolding. Uden tvivl det sjoveste sted at vinde – vi elsker det!

Når Kolding så inden kampen gør så meget ud af at pointere, at de ligger nummer et i gruppen på trods af et pinligt nederlag mod Viborg, så er det bare ekstra sjovt at vinde dernede. Nu kan vi droppe al diskussion: Kære Kolding, det er Aalborg Håndbold, der ligger nummer et, og der bliver vi liggende.

Dagens kamp i Kolding var ikke nogen smuk kamp. Der var ikke smukt, flydende angrebsspil som i tirsdags mod BSV (dog fik særligt Håvard forkælet os med nogle teknisk fantastiske scoringer).

Hvad der ikke var at finde i angrebsspillet, var til gengæld at finde i forsvarsspillet. Endnu en forrygende kamp, hvor der blev fightet med en smittende gejst fra alle spillere. Det kostede rødt til Johan og en flænge i fingeren til Larholm, men det holdte også Kolding nede på 22 mål. IGEN brillerede Ole Erevik i kassen – både hvad angik målmandsspil og jubelscener. Hele forsvaret kan være stolte af at have holdt BSV og KIF på 42 mål i de første to kampe. Stærkt!

Nu fører vi gruppen, og det forpligter! Både på og uden for banen. Når påsken er ovre, så venter Viborg på udebane d. 11. April! Med tanke på efterårets smertefulde nederlag dernede, så skal den have fuld gas på tilskuerpladserne! Hvis spillerne kan fortsætte dette spil, så fortjener det også fænomenal opbakning :-)

Derfor skal du da med til Viborg. Det koster 165 kr (eksk. Billet) for medlemmer og 215 kr. (eksk. Billet) for ikke-medlemmer). Sidste frist for tilmelding er d. 6. April!

Back To Top