skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Spar penge på udebaneturene i slutspillet!

Så blev vi klar til slutspillet og på trods af en masse dramatik i de danske haller på sidste spilledag, så blev der ikke ændret på meget i forhold til slutstillingen. Vi vandt vores kamp, men da Tvis gjorde det samme, forblev vi på 6. pladsen, hvorfor vi IKKE fik en gruppe med AG København. Til gengæld har vi fået en ren jysk gruppe, hvor KIF Kolding har to point med, BSV har et point med, og Viborg har 0 point med ligesom os selv.

Måske en sværere gruppe på papiret, men det er til gengæld en fantastisk gruppe med henblik på udebaneture. Derfor har vi skabt et fantastisk tilbud til dig, der planlægger at deltage i alle tre udebaneture:

Du får alle 3 busture eksk. billet for bare 475 kr. – du sparer 75 kr.!

Tilbuddet gælder KUN for dig. Du kan altså ikke købe tilbuddet og give den ene bustur til en anden. Samtidig er tilbuddet kun åben for medlemmer af AaHS – er du ikke medlem endnu, så meld dig ind her: http://aahs.dk/bliv-medlem/. Tilbuddet gælder kun til den 27. marts kl. 11.00

Tilmeld dig ALLE 3 TURE HER (og få rabat).

Kan du ikke deltage i alle busturene, så kan du naturligvis også købe hver enkelt bustur – dette gøres her, hvor du også kan læse nærmere om hver enkelt tur: http://aahs.dk/busture/.

Tilmeld dig KOLDING turen HER.

Tilmeld dig VIBORG turen HER.

Tilmeld dig BSV turen HER.

Vi ser frem til at se dig i busserne til slutspilskampene – vi skal i den semifinale!!

Årets spiller kåres
Slutspillet er i gang og dermed sætter vi traditionen tro også gang i vores konkurrence, hvor vi skal kåre Årets Spiller i Aalborg Håndbold. Hidtil har Sørenn Rasmussen og Jonas Larholm vundet prisen i henholdsvis 2010 og 2011. Hvem er årets spiller i 2011/2012-sæsonen?

I år foregår afstemning i vores hjemmeside, hvor du let kan registrere din stemme og samtidig diskutere afstemningen med de andre medlemmer i vores forum. Klik her for at afgive din stemme. Husk, at du skal være logget ind på hjemmesiden, for at kunne afgive din stemme!

Blandt alle der stemmer, findes i alt 3 vindere – hovedpræmien er en Aalborg Håndbold Spillertrøje samt to flasker vin. De resterende præmier kan ses på vores forum :-)

Det var alt for nu – vi er helt klar til slutspillet!! Er du?

Back To Top