skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Stensikkert et skridt tættere på Final 4

Aftenens kamp i Aars mellem Team Vesthimmerland fra 1. division og Aalborg Håndbold bød ikke på meget uforventet. Slutstillingen på 23-40 var ikke overraskende og i bund og grund også en passende margin, selvom vi burde have scoret flere mål og holdt dem under 20.

Når det så er sagt, så synes jeg i bund og grund, at vi faktisk leverede en rigtigt fin præstation med stor koncentration og den rette kombination af et aggresivt forsvar og effektivt kontraspil til at kyse Vesthimmerlændingene uden på nogen måde at spille os helt ud. Det var om muligt en endnu mere og endnu bedre kontrolleret sejr end den vi tog sidste onsdag i Skive!

Topscoreren blev Håvard Tvedten, der på samlet 30 minutters spilletid nød godt af det gode forsvarsspil og dertilhørende kontraer. Samtidig kunne Henrik Møllgaard særligt i indledningen bare skyde mod mål for så at se bolden enten passere forbi eller igennem målmanden. Unge spillere som Rasmus Bech, Simon Hald og Jacob Hessellund fik også spilletid – dog med splittet succes; Rasmus Bech fandt ikke så mange redninger, som man kunne have ønsket i 2. halvleg, mens Hald og Hessellund til gengæld begge fik sat 3 kasser ind.

Af vores lejesvende, så kom Rasmus Carlsen ikke på banen pga. en mindre skade. Antonson viste sådan set fine løbemønstre på streget – særligt i kampens indledning – men han fik i den grad kærligheden at føle inde på stregen, hvor vores forsvar gav en gedigen lektion i, hvor hårdt et forsvar, man møder hver gang i ligaen. En vigtig lektion for den unge streg!

På søndag gælder det så ligaen igen, når vi gæster Skanderborg. På ny en “lille” kulisse, hvorfor vi er glade for at vi kommer en lille bus afsted fra Aalborg med AaHS’ere – det bliver godt! :-)

Back To Top