skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Gør en forskel, så får vi point med i slutspillet!

Tvis tabte sidst (og har formstærke Viborg næste gang) og Skjern har AGK i weekenden! Sandsynligheden for at vi på næste søndag i Skanderborg kan komme op på 4. pladsen, der giver slutspilsgruppe med point over og AGK, er større end vi har turde håbe!

DERFOR skal vi give den fuld gas i Skanderborg næste søndag!! Morten Secher har tidligere beskrevet deres hjemmebane, som en af landets sværeste pga. den ekstremt tætte stemning, hvor tilskuerne næsten står inde på banen? Dét skal vi bidrage til (altså stemningen?), og drengene skal have fuld støtte, så vi kan sikre os de vigtige point og optimale betingelser i slutspillet :-)

Busturen koster 175 kr. for medlemmer og 225 kr. for ikke-medlemmer, mens entrebilletter koster 75 kr.! Hvis vi giver det, så er jeg sikker på, at spillerne giver en præstation derefter? Lad os genskabe den ånd, vi havde med på Frederiksberg i 2010, da vi spillede os i DM-Finalen, samt den ånd, der sidste år sendte en hel bus til Nordsjælland en almindelig onsdag. Den kamp husker vi alle, og det gør spillerne sikkert også – de skylder os, så vi skylder dem at være til stede.

Sidst tilmelding er ændret til søndag d. 11 (om to dage) og foregår via hjemmesiden. Der er meget få billetter, så skynd dig hvis du skal med!

Fuld gas!

Back To Top