skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Besøg vores fanbod til Final 4!

Mens miraklernes tid tydeligvis ikke er forbi, og vi kan glæde os over, at vi alligevel får en spændende håndboldweekend i denne uge, så har vi længe vidst at næste weekend bliver en håndboldfest! Tiden er ved at være inde til Final 4 i Nordea Cup, der afvikles i Gigantium. AG København møder Ajax, og Aalborg Håndbold møder Nordsjælland i de to semifinaler, der spilles lørdag d. 4. februar. Dagen efter spilles finalen! I den forbindelse vil vi minde jer om nogle ting:

Først og fremmest så vil vi opfordre dig til hurtigst muligt at sikre din billet, hvis du af uforståelige årsager endnu ikke skulle have gjort dette! :-) Der er solgt mere end 5.000 billetter, så Gigantium bliver fyldt som aldrig før!

Besøg os i vores fanbod! Før, mellem og efter kampene vil det være muligt at besøge Aalborg Håndbold Supports fanbod i Gigantium. Stil spørgsmål, deltag i konkurrencer, lær mere om fanklubben og få en håndboldsnak med ligesindede – det bliver stedet at være, når der ikke spilles kamp!

Sidst men ikke mindst kan vi også stadig bruge en hjælpende hånd i løbet af weekenden. Vi har lovet klubben at hjælpe med diverse små opgaver, heriblandt organisering i forbindelse med autografskrivning, hvor vi gerne vil have DIN hjælp! Der vil være tale om hjælp med afgrænsning af et særligt område til autografskrivning, og opgaven vil naturligvis ikke gå ud over dine muligheder for at se kampene. Har du lyst til at hjælpe? Kontakt os på info@aahs.dk og hør nærmere :-)

Hep på landsholdet i morgen, men husk at gemme det meste af stemmen til den største håndboldweekend i Aalborg! Aalborg Håndbold skal have fuld støtte på vejen mod første – og bestemt ikke sidste – trofæ til trofæskabet!

Back To Top