skip to Main Content
Officiel fanklub for Aalborg Håndbold

Spændende udebaneture i foråret!

Hejsa,

Mens landsholdene spiller EM i Serbien og Aalborg Håndbold forbereder Final 4 (- ja, det gør vi sådan set også), så har vi også kigget på forårets udebaneture, og der ligger 3 spændende kampe og venter i den resterende del af grundspillet!

D. 18. februar drager vi mod Holstebro, når Team Tvis kl. 17.00 byder inden for i Gråkjær Arena til et lokalbrag med garanti for spænding! Vi spiller altid spændende kampe mod Team Tvis Holstebro, og de sidste 3 udekampe har været ekstremt tætte! Derfor venter der næsten med garanteret sikkerhed endnu et brag, når vi besøger Gråkjær Arena denne fredag i februar, der for nogles vedkommende er starten på en uges vinterferie.

Vi kommer til kampen oven på at have kickstarten anden halvsæson med Final4 og hjemmekampen mod AG København. Prisen for årets første bustur er 180 kr. for medlemmer og 230 kr. for ikke-medlemmer. Billet til kampen koster 105 kr.

D. 7. marts er vi så på vejen igen i endnu en kamp med et snert af lokalopgør, når det er hævnens time mod lillebror fra vest – Skive FH! D. 1. oktober led vi et af sæsonens værste nederlag, da de lokale nyoprykkere fra Skive vandt en relativt nem 28-33 sejr i Gigantium via en uimponeret indsats. Det var ikke kun et nederlag til et oprykkerhold, men også et nederlag til en “ny” lokalrival. Dét skal revancheres, når vi nu besøger Skive i grundspillets 4. sidste kamp, hvor der for alvor kæmpes om de vigtige point!

Ta’ med bussen til Skive og vær med til at sikre en optimal kulisse for drengene! Prisen er 140 kr. for medlemmer og 190 kr. for ikke-medlemmer. Billet til kampen koster 90 kr.

D. 18. marts er det – for en gangs skyld – vores modstandere, der har revanche til gode, når vi gæster Skanderborg! Det er der dog også risiko for, at de får! Der er nemlig altd fantastisk stemning hos favoritdræberne! Skanderborgs hjemmebane er lille – faktisk har Morten Secher beskrevet den som en gymnastiksal. I samme åndedrag beskrev han den som en af ligaens sværeste og mest larmende hjemmebaner – noget blandt andre BSV og Tvis har følt i form af nederlag hos oprykkerne. I Gigantium vandt vi måske årets “nemmeste” sejr, hvilket nok kun gør opgøret endnu sværere.

Vi skal sikre, at spillerne bevare fokus i kulissen og hiver en vigtig sejr hjem i grundspillets næstsidste kamp. Prisen er 175 kr. for medlemmer og 225 kr. for ikke-medlemmer. Billet til kampen koster 75 kr.

Tilmeld dig alle turene her.

VI HAR BRUG FOR HJÆLP TIL FINAL 4!

Inden vi skal ud i landet igen, så har vi dog blandt andet den store Final 4 weekend i Aalborg at se frem til! I den forbindelse har klubben spurgt Aalborg Håndbold Support om hjælp – et ønske vi gerne vil opfylde!

Derfor får vi sandsynligvis brug for hjælp i forbindelse med kampene lørdag og søndag d. 4. og 5. februar. Hvis du gerne vil hjælpe, så må du gerne allerede nu tage kontakt til os på info@aahs.dk – vi kan endnu ikke udspecificere opgaverne yderligere andet end, at de ikke vil ligge under kampenes afvikling naturligvis :-)

Nærmere info om opgaverne følger på vores Facebook-side (LINK)

Back To Top